Πρίγκιπας William | Πώς θα περάσει την εβδομάδα των γενεθλίων του

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας ετοιμάζεται να γιορτάσει τα γενέθλιά του στη σκιά της μάχης που δίνει η Kate Middleton μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα φετινά γενέθλια του πρίγκιπα William θα είναι διαφορετικά. Και αυτό, διότι θα εορταστούν στη σκιά της μάχης που δίνει η Kate Middleton μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο και την έναρξη των προληπτικών χημειοθεραπειών της. Ένα νεότερο ρεπορτάζ φέρνει στο φως περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι ετοιμάζει τις ημέρες πριν από τα γενέθλιά του.

Το παλάτι του Kensington επιβεβαίωσε ότι ο πρίγκιπας της Ουαλίας θα μεταβεί στη Γερμανία για να παρακολουθήσει την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου της Αγγλίας να αντιμετωπίζει τη Δανία στον δεύτερο αγώνα του τουρνουά Euro 2024. Ο αγώνας στην Frankfurt Arena την Πέμπτη 20 Ιουνίου πέφτει μια μέρα πριν από τα 42α γενέθλιά του.

Ο πρίγκιπας William, ο οποίος είναι πρόεδρος της FA, δεν θα συνοδεύεται από τη σύζυγό του, την πριγκίπισσα της Ουαλίας, η οποία υποβάλλεται επί του παρόντος σε προληπτική χημειοθεραπεία για καρκίνο. Δεν θεωρείται πιθανόν να τον συνοδεύσουν και τα παιδιά του, ο πρίγκιπας George, η πριγκίπισσα Charlotte και ο πρίγκιπας Louis, καθώς το τουρνουά πέφτει κατά τη διάρκεια της σχολικής περιόδου στο σχολείο Lambrook.

Οι βασιλικοί οπαδοί χάρηκαν όταν ο George, ο οποίος γίνεται 11 ετών τον Ιούλιο, συνόδευσε τους γονείς του σε δύο αγώνες της Αγγλίας κατά τη διάρκεια του Euro 2020 το 2021, συμπεριλαμβανομένου του συγκλονιστικού τελικού όπου η ομάδα του έχασε από την Ιταλία στη διαδικασία των πέναλτι. 

Διαβάστε Επίσης