Η Jennifer Aniston με το φόρεμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους

Μια ακόμα εντυπωσιακή εμφάνιση για τη διάσημη ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τι και αν έβρεχε, η Jennifer Aniston έδειχνε πιο εντυπωσιακή από ποτέ με το μικρό μαύρο φόρεμά της, καθώς πήγαινε στην εκπομπή The Late Show με τον Stephen Colbert. Ακολουθεί η εμφάνιση της Jennifer Aniston που συζητήθηκε:

Η Jennifer Aniston με το φόρεμα που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουν στην ντουλάπα τους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρωταγωνίστρια των Friends ήταν πραγματικά κομψή, όπως σχολίασε άλλωστε και ο παρουσιαστής της εκπομπής. Το look της ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μίνιμαλ ψηλοτάκουνα μαύρα πέδιλα. Το στράπλες μαύρο φόρεμά της είχε ένα αποσωμένο κομμάτι, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του show. "Αυτό είναι κάτι που δεν το βλέπεις συχνά σε ένα φόρεμα", σχολίασε. Ύστερα ο παρουσιαστής έδειξε πώς η ζώνη της Aniston μετατρεπόταν σε μια κομψή κάπα, κάτι το οποίο τον έκανε να τη χαρακτηρίσει σούπερ ηρωίδα.  

Celebrities Jennifer Aniston

Ο Colbert δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και τελικά ρώτησε την Aniston αν υπάρχει περίπτωση τα Φιλαράκια να επιστρέψουν στη μικρή οθόνη. Εκείνη δεν διέψευσε τις φήμες για ένα πιθανό comeback των Friends. "Κάτι συμβαίνει, αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό το κάτι" είπε μετά από πίεση του παρουσιαστή.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ