Ο λόγος που η Meghan Markle έστειλε μήνυμα στην Ellen DeGeneres

H παράκληση της δούκισσας να πάει κάποιος καλεσμένος στην εκπομπή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν υπάρχει viral star που να μην εύχεται να εμφανιστεί στο The Ellen DeGeneres Show. Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για το χορευτικό δίδυμο από το Βέλγιο, το οποίο αποτελείται από την χορογράφο Jeny Bonsenge και την 9χρονη, Anae.

Οι δυο τους πρωταγωνίστησαν σε ένα χορευτικό βίντεο, το οποίο κατάφερε να γίνει viral αφού συγκέντρωσε πάνω από 16 εκατομμύρια προβολές. Το εν λόγω βίντεο έτυχε να δει και η Meghan Markle, η οποία ενθουσιάστηκε τόσο, ώστε το έστειλε στην Ellen.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χορευτικό δίδυμο εμφανίστηκε στο show της για μια συνέντευξη. "Ξέρετε πώς σας βρήκα εσάς τις δύο;", ρώτησε η παρουσιάστρια. "H Μeghan Markle μου έστειλε αυτό το βίντεο. Μού έστειλε μήνυμα και είπε 'Πώς σού φαίνεται αυτό, πόσο τέλειο είναι αυτό το κορίτσι;'", είπε.

Η DeGeneres και η δούκισσα είναι φίλες εδώ και χρόνια. Η πρώτη μάλιστα υπερασπίστηκε την Meghan μετά την είδηση ότι μαζί με το σύζυγό της θα μηνύσουν ορισμένα βρετανικά tabloids για τα προσβλητικά τους δημοσιεύματα. "Έχω πολύ έντονα συναισθήματα σχετικά με το τι τους συμβαίνει αυτή τη στιγμή, επειδή τους έχω γνωρίσει και έχω μάθει κάτω από πόσο λεπτομερή έλεγχο είναι διαρκώς", έχει πει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ