Ο πραγματικός λόγος που η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν βρίσκονταν στο ίδιο μπαλκόνι στο Royal Albert Hall

Υπάρχει τελικά σκάνδαλο;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το βράδυ του Σαββάτου, η Meghan Markle και η Kate Middleton παρευρέθηκαν με τους συζύγους τους στο Royal Albert Hall για το Royal British Legion Festival of Remembrance που διοργανώνεται κάθε χρόνο προς τιμήν όσων πολέμησαν στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που σόκαρε φέτος πολλούς royal fans ήταν το γεγονός ότι η Meghan Markle και η Kate Middleton δεν στέκονταν στο ίδιο μπαλκόνι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Η δούκισσα του Cambridge στεκόταν στο πλάι της βασίλισσας Ελισάβετ και της Καμίλας, ενώ η δούκισσα του Sussex ήταν μαζί με την Σοφία, κόμισσα του Wessex, και το σύζυγο της πριγκίπισσας Άννας.

Celebrities Meghan Markle

Ο λόγος που δεν βρίσκονταν στο ίδιο μπαλκόνι

Δυστυχώς για τα tabloits, δεν υπάρχει κάποιο σκάνδαλο εδώ. Σύμφωνα με το Hello!, οι γαλαζοαίματοι στέκονται σύμφωνα με τη σειρά προτεραιότητας τους στη βασιλική οικογένεια. Η δούκισσα του Cambridge πήρε τη θέση του πρίγκιπα Φίλιππου όταν ο σύζυγος της βασίλισσας αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα, κάτι το οποίο είναι απόλυτα λογικό καθώς ο πρίγκιπας William είναι δεύτερος στη σειρά διαδοχής. Η σύζυγος του πρίγκιπα Καρόλου, Καμίλα, είχε και αυτή μια θέση δίπλα στη βασίλισσα, καθώς και εκείνης ο σύζυγος θα βρεθεί μια μέρα στο θρόνο. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ