Η Jennifer Lopez μίλησε για την πιο τραυματική εμπειρία της καριέρας της

Όσα είπε στο αμερικάνικο Harper's Bazaar για την Me Too ιστορία της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Lopez μίλησε για μία από τις πιο τραυματικές εμπειρίες που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια της καριέρας της, και πιο συγκεκριμένα για τη φορά που ένας σκηνοθέτης της ζήτησε να τη δει topless πριν γυρίσει μια γυμνή σκηνή

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Ήθελε να δει το στήθος μου. Και του απάντησα 'Δεν είμαστε στο γύρισμα'", είπε στο The Hollywood Reporter. "Και είπα όχι, ύψωσα το ανάστημά μου. Αλλά ήταν τόσο αστείο γιατί θυμάμαι πως είχα πανικοβληθεί εκείνη τη στιγμή", εξήγησε. "Και παρεμπιπτόντως, στο δωμάτιο μαζί μου ήταν και μια σχεδιάστρια ρούχων", πρόσθεσε. "Οπότε ήταν και μια άλλη γυναίκα στο δωμάτιο και είπα όχι σε αυτό που μου ζήτησε. Βγήκε προς τα έξω η καταγωγή μου και είπα 'Δεν είμαι υποχρεωμένη να σου δείξω το στήθος μου. Όχι. Θα το δεις στο γύρισμα", σχολίασε.

Η τραγουδίστρια και ηθοποιός μοιράστηκε τη Me Too ιστορία της σε συνέντευξή της με το αμερικάνικο Harper's Bazaar το 2018. Ακόμα νιώθει περήφανη που δεν λύγισε κάτω από την πίεση εκείνου του σκηνοθέτη. "Εάν λυγίσεις εκείνη τη στιγμή, ξαφνικά εκείνο το άτομο θα νιώσει ότι μπορεί να σε κάνει ό,τι θέλει", είχε πει. "Και επειδή έθεσα τα όριά μου εκείνη τη στιγμή και είπα όχι, με άφησε ήσυχη και αργότερα μου ζήτησε συγγνώμη. Αλλά τη στιγμή που βγήκε από το δωμάτιο, η σχεδιάστρια ρούχων είπε 'Λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ με αυτό που μόλις συνέβη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ