Η Jennifer Aniston έκανε την πιο απρόβλεπτη επιλογή ρούχων

Η ανάρτησή της στο Instagram και το γλυκό σχόλιο του Justin Theroux.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το ντεμπούτο της Jennifer Aniston στο Instagram πριν μερικές εβδομάδες έφερε τα πάνω κάτω στην πλατφόρμα και από τότε η ηθοποιός δεν σταματά να τροφοδοτεί το λογαριασμό της με φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρόσφατα ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται να πηγαίνει βόλτα το σκύλο της. "Ο καλύτερος φίλος ενός κοριτσιού... σήμερα πηγαίνω με τον Clyde στη δουλειά", γράφει στη λεζάντα.

Η επιλογή των ρούχων της στη συγκεκριμένη φωτογραφία εντυπωσίασε πολλούς θαυμαστές της. H Jennifer φορά ένα μίνι φλοράλ φόρεμα, που αναδεικνύει υπέροχα τα καλογυμνασμένα πόδια της, το οποίο συνδύασε με nude πέδιλα. Αν και πρόκειται για το τέλειο girl next door σύνολο, η αλήθεια είναι ότι θα περίμενε κανείς να δει το συγκεκριμένο outfit κάποιο μήνα της άνοιξης και όχι στα μέσα Νοεμβρίου. Ο ζεστός καιρός του Λος Άντζελες απ΄ό,τι φαίνεται δεν επιτρέπει ακόμα τα πουλόβερ και τα μακριά παλτό.

Σε άλλα νέα, ο πρώην της Jennifer, Justin Theroux, φαίνεται πως χάρηκε πολύ βλέποντας την εν λόγω φωτογραφία στο feed του. "Clydeooooo!!! 🐾❤️", έγραψε στα σχόλια από κάτω εκφράζοντας την αγάπη του για τον τετράποδο φίλο της ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ