Η Naomi Campbell υπερασπίζεται τη Meghan Markle

Το supermodel στηρίζει τη δούκισσα του Sussex.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Naomi Campbell υπερασπίστηκε δημόσια τη Meghan Markle για την κατάχρηση του Τύπου στο πρόσωπό της. Το 49χρονο supermodel μίλησε στη Guardian και έδειξε τη στήριξή της στη δούκισσα του Sussex, που αποφάσισε να μηνύσει ένα βρετανικό tabloid, με το οποίο έχει "ανοίξει πόλεμο" και η ίδια η Campbell.

"Δεν ξέρω πώς το διαχειρίζεται αυτό η Meghan Markle και χαίρομαι που ανέλαβε δράση για να υποστηρίξει τον εαυτό της" είπε η Campbell. Τον Οκτώβριο, η 38χρονη δούκισσα ξεκίνησε μια νομική διαδικασία εναντίον της Mail On Sunday αναφερόμενη σε κατάχρηση ιδιωτικών πληροφοριών, παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων και του νόμου περί προστασίας δεδομένων. 

"Όταν έμαθα ότι θα κινηθεί νομικά, είπα 'μπράβο της'" πρόσθεσε η Campbell, η οποία έχει συγκρουστεί με τη βρετανική εφημερίδα. Νωρίτερα αυτόν τον χρόνο, ανακοινώθηκε ότι το supermodel θα τιμηθεί από το British Fashion Council  για τη συμβολή της στη βιομηχανία της μόδας, καθώς και το φιλανθρωπικό της έργο για το Fashion For Relief, μια οργάνωση που συγκεντρώνει χρήματα για περιβαλλοντικούς και ανθρωπιστικούς λόγους. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αυτό που ακολούθησε ήταν ένα άρθρο της εφημερίδας που έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν της, χαρακτηρίζοντάς τη ως "η βασίλισσα δράματος, γνωστή να πετάει τα τηλέφωνα και να μαίνεται στο προσωπικό της" με "τέσσερις καταδίκες επίθεσης στο όνομα της". Το άρθρο εξέτασε επίσης τις σχέσεις της με τους Harvey Weinstein και Jeffrey Epstein (και οι δύο κατηγορούνται για σεξουαλική παρενόχληση), με τους οποίους έχει φωτογραφηθεί. Η Campbell έδωσε την απάντησή της μέσα από μια συνέντευξη στο κανάλι της στο YouTube, εκθέτοντας την εφημερίδα. Το supermodel χαρακτήρισε το άρθρο "διαστρεβλωμένη δημοσιογραφία" και τόνισε ότι δεν "θα κρατηθεί όμηρος του παρελθόντος".