Η Emilia Clarke μιλά για τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones

Ο λόγος που τις χαρακτήρισε "τρομακτικές".

HARPER'S BAZAAR TEAM
HBO

Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, η Emilia Clarke ήταν μόλις 23 χρονών όταν πήρε το ρόλο της Daenerys Targaryen στο GoT. Το νεαρό της ηλικίας της ήταν ένας ένας από τους λόγους που, όπως αποκάλυψε, έβρισκε τις γυμνές σκηνές στο Game of Thrones "τρομακτικές". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

"Πήρα τη δουλειά και μετά μού έστειλαν το σενάριο και το διάβαζα και σκέφτηκα 'Να η παγίδα!'", είπε σε πρόσφατη συνέντευξή της. "Αλλά είχα μόλις τελειώσει με τη δραματική σχολή και το είδα σαν δουλειά: Αν είναι στο σενάριο, τότε πρέπει ξεκάθαρα να γίνει. Έτσι είναι και πρέπει να το εκλογικεύσω και αυτό είναι που θα κάνω και όλα θα είναι μια χαρά", πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, εξήγησε πώς ένιωθε εκείνη την περίοδο: "Δεν είχα ξαναβρεθεί σε τέτοιο γύρισμα.  Είχα ξαναβρεθεί σε δύο γυρίσματα πριν από αυτό, αλλά τώρα είμαι σε ένα γύρισμα τελείως γυμνή με όλους αυτούς τους ανθρώπους και δεν ξέρω τι θα πρέπει να κάνω και δεν ξέρω τι περιμένουν από εμένα και δεν ξέρω τι θέλει ο ένας και τι ο άλλος". 

H Clarke μίλησε επίσης και για την σκηνή που ο Khal Drogo βιάζει την Daenerys τη νύχτα του γάμου τους. Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός, ο Jason Momoa, που υποδυόταν τον Khal, έκλαιγε πιο πολύ από εκείνη. "Επειδή ο Jason είχε εμπειρία -ήταν ηθοποιός με εμπειρία, ο οποίος είχε κάνει πολλές δουλειές πριν από αυτή- μου είπε 'Γλυκιά μου, έτσι πρέπει να γίνει, έτσι δεν πρέπει να γίνει και θα βεβαιωθώ ότι αυτό θα είναι το σωστό βλέμμα'. Έλεγε συνέχεια 'Μπορούμε να έχουμε μια ρόμπα εδώ; Κρυώνει!'. Ήταν τόσο ευγενικός και διακριτικός και με φρόντιζε σαν άνθρωπος", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ