Η Jennifer Aniston μπήκε στην κουζίνα για χάρη του Jimmy Kimmel

Όσα έγιναν στο πάρτι της για την Ημέρα των Ευχαριστιών, στο οποίο παρευρέθηκε και ο πρώην της, Justin Theroux.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston κάθε χρόνο διοργανώνει ένα πάρτι για τους φίλους της την προηγούμενη της ημέρας των Ευχαριστιών. Αφού ο Jimmy Kimmel παραπονέθηκε για την ποσότητα γαλοπούλας που καταναλώθηκε στο πάρτι, η ηθοποιός αποφάσισε να του κάνει πλάκα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μοιράστηκε λοιπόν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της που κρατά ένα ταψί με enchiladas και ένα βίντεο με την αντίδραση του Kimmel. "Ok, @jimmykimmel... ορίστε οι enchiladas σου για το Friendsgiving", έγραψε στη λεζάντα. "Επιτέλους κάποιος με άκουσε", σχολίασε ο παρουσιαστής.

Σε προηγούμενη εμφάνισή της στο Jimmel Kimmel Live! η Aniston είχε μιλήσει για το ετήσιο Thanksgiving πάρτι της: "Είναι για την ημέρα των Ευχαριστιών, αλλά γίνεται την προηγούμενη μέρα, γιατί θέλω να είμαι πιο ήρεμη ανήμερα. Και δεν θέλω να δουλεύει κόσμος την ημέρα των Ευχαριστιών, οπότε έτσι παίρνουν ένα ρεπό", εξήγησε. "Έχεις έρθει και εσύ τα τελευταία χρόνια", είπε.  Ο Kimmel τότε πρότεινε στην ηθοποιό να σερβίρει κάτι άλλο εκτός από γαλοπούλα στο πάρτι. "Άκου, θα κάνουμε μια συμφωνία", είχε πει τότε η Aniston. "Εάν το κάνουμε αυτό, μπορούμε να πούμε στα παιδιά σου να μην χρησιμοποιούν την αυλή μου σαν τουαλέτα;", συνέχισε αποκαλύπτοντας πως η κόρη του παρουσιαστή είχε πάει τουαλέτα στην αυλή της.

Celebrities

Αξίζει να σημειωθεί επίσης ότι στο φετινό πάρτι βρισκόταν και ο πρώην της Jennifer, Justin Theroux. Παρά το χωρισμό τους, το 2017, οι δυο τους φαίνεται να έχουν κρατήσει φιλικές σχέσεις. "Πάρα πολύ ευγνώμων για αυτούς τους φίλους και αυτές τις νύχτες #Fakesgiving", έγραψε ο Justin στη selfie που ανέβασε σαν Insta Story. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ