Η Jennifer Aniston αποκαλύπτει το λόγο που έκανε λογαριασμό στο Instagram

"Ο κόσμος ασχολείται ήδη με τα προσωπικά μου θέματα".

HARPER'S BAZAAR TEAM

 Πριν μερικές μέρες η Jennifer Aniston "έριξε" το Internet όταν έκανε επιτέλους λογαριασμό στο Instagram. "Οι φίλοι μου με φωνάζουν Jen", γράφει το bio της @jenniferaniston, της οποίας το προφίλ μετρά 18,5 εκατομμύρια followers. Για ποιο λόγο όμως είναι πλέον η Jennifer Aniston στο Instagram;

H πρώτη φωτογραφία που ανέβασε ήταν μία selfie με τους υπόλοιπους πέντε συμπρωταγωνιστές της στην αγαπημένη σειρά Friends, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια καρδούλες. Πιο συγκεκριμένα, δίπλα της στη φωτογραφία ήταν οι Courteney Bass Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer. Όλοι μοιάζουν πραγματικά πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται ξανά μαζί, κάνοντας ένα ακόμη reunion. "Και τώρα είμαστε Φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου Instagram", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πώς πήρε τελικά την απόφαση να κάνει λογαριασμό; Σε συνέντευξή της στον Guardian, αποκάλυψε πως είδε το Instagram να δείξει στον κόσμο αυτά που θέλει. "Νομίζω πως είχα αυτήν την ιδέα... Δεν θέλω να είμαι το μόνο άτομο... Ας δούμε, τι έχω να πω εδώ;", είπε. "Σκέφτηκα 'Για θα το έκανα αυτό; Ο κόσμος ασχολείται ήδη με τα προσωπικά μου συνέχεια. Και θέλω να σταματήσουν. Αλλά τώρα μπορώ να επιλέξω τι θα τους δείξω", εξήγησε. 

Μέσα σε δύο εβδομάδες, η Aniston έχει συγκεντρώσει πάνω από 18 εκατομμύρια followers και όπως αποκάλυψε όλη αυτή η δημοσιότητα την κάνει να νιώθει άβολα. "Το βρίσκω περίεργο", είπε. "Δεν το καταλαβαίνω- δεν βγάζει νόημα. Θα ήθελα πολύ κάποιος να μου το εξηγήσει", είπε. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ