Η πρώτη ανάρτηση της Jennifer Aniston στο Instagram θα σας συγκινήσει

Η Jennifer Aniston μόλις έκανε λογαριασμό στο Instagram και ανέβασε μια φωτογραφία με τα Φιλαράκια της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jennifer Aniston ανήκει στην κατηγορία των celebrities του Hollywood που αρνούνται τη διαδικτυακή τάξη των πραγμάτων και επιλέγουν να απέχουν από τα social media. Όλα αυτά μέχρι χθες, γιατί σήμερα η ηθοποιός ενέδωσε και έκανε λογαριασμό στο Instagram.

"Οι φίλοι μου με φωνάζουν Jen", γράφει το bio της @jenniferaniston, της οποίας το προφίλ μετρά ήδη 130 χιλιάδες followers. Μόλις πριν μία ώρα έκανε την πρώτη της ανάρτηση και έτσι απλά κατάφερε να ρίξει το διαδίκτυο. Αντί για κάποια selfie της, η Jennifer αποφάσισε να γιορτάσει τη δημιουργία του λογαριασμού της στο Instagram με μια φωτογραφία από ένα πρόσφατο reunion με τα Φιλαράκια της

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

H ηθοποιός ανέβασε μια φωτογραφία με τους υπόλοιπους πέντε συμπρωταγωνιστές της στην αγαπημένη σειρά Friends, συγκεντρώνοντας χιλιάδες καρδούλες. Πιο συγκεκριμένα, δίπλα της στη φωτογραφία ήταν οι Courteney Bass Cox, Matthew Perry, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc και David Schwimmer. Όλοι μοιάζουν πραγματικά πολύ χαρούμενοι που βρίσκονται ξανά μαζί, κάνοντας ένα ακόμη reunion.

"Και τώρα είμαστε Φιλαράκια και στο Instagram. Γεια σου Instagram", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε, κάνοντας όλους τους θαυμαστές της να νοσταλγούν την εποχή που ανυπομονούσαν να μάθουν αν τελικά ο Ross και η Rachel θα καταλήξουν μαζί. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ