Harry & Meghan | Ετοιμάζουν δύο νέες σειρές για το Netflix

Η νέα συνεργασία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με την πλατφόρμα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Netflix αποκάλυψε δύο νέα τηλεοπτικά project του δούκα και της δούκισσας του Sussex. Σε αυτά περιλαμβάνεται και μια σειρά μαγειρικής την παραγωγή της οποίας αναλαμβάνει η Meghan Markle και μία σειρά ιππασίας με την υπογραφή του πρίγκιπα Harry.

Οι δύο ρεαλιστικές σειρές είναι μέρος μιας συμφωνίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων που έκανε το ζευγάρι με τον κολοσσό του streaming και η οποία θα ανανεωθεί την ερχόμενη χρονιά.

Η πρώτη σειρά θα δείχνει τη Meghan Markle να γιορτάζει τη χαρά της μαγειρικής, της κηπουρικής, της ψυχαγωγίας και της φιλίας, σύμφωνα με το Deadline. Tη σκηνοθεσία θα υπογράφει ο Michael Steed. Εκτελεστικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν η η δούκισσα του Sussex και η Chanel Pysnik για την Archewell Productions.

Η δεύτερη σειρά επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα US Open Polo στο Ουέλιγκτον της Φλόριντα. Θα "παρέχει στους θεατές πρόσβαση στον αθέατο κόσμο της επαγγελματικής ιππασίας. Γνωστό κυρίως για την αισθητική και την κοινωνική σκηνή, η σειρά θα μας δείξει τι γίνεται πίσω από τις κουρτίνες του θάρρους και του πάθους για το άθλημα, καταγράφοντας τους παίκτες και όλα όσα χρειάζονται για να πετύχεις το υψηλότερο επίπεδο". Και οι δύο σειρές είναι μέχρι στιγμής χωρίς τίτλο.

Διαβάστε Επίσης