"Φιλαράκια" | Μπορείτε να βρεθείτε κι εσείς στα γυρίσματα του reunion

Η πιο αγαπημένη τηλεοπτική παρέα αποδέχθηκε την πρόκληση του All In Challenge για καλό σκοπό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πρόσφατα, ο Robert De Niro και ο Leonardo DiCaprio κάλεσαν τους πολίτες να προσφέρουν ό,τι μπορούν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού που πλήττονται από την πανδημία του κορονοϊού και με αυτό τον τρόπο να λάβουν μέρος σε μία απίθανη κλήρωση: να βρεθούν στα γυρίσματα της νέας ταινίας του Martin Scorsese,  Killers of the Flower Moon, όπου οι δυο τους συμπρωταγωνιστούν, να τους γνωρίσουν από κοντά και να περπατήσουν στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του φιλμ.

Οι δυο ηθοποιοί και ο σκηνοθέτης συμμετείχαν στην πρόκληση του All In Challenge, μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από celebrities στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού προκειμένου να κινητοποιήσουν και να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να συμμετάσχει στην προσπάθεια σίτισης και χρηματοδότησης οικογενειών που έχουν χάσει τις δουλειές, τους μισθούς και την ασφάλειά τους λόγω του ιού και του lockdown.

Τη σκυτάλη πήραν τώρα τα θρυλικά "Φιλαράκια", με τους πρωταγωνιστές της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς να ανακοινώνουν στους απανταχού fans τους ότι τους δίνουν τη δυνατότητα να παραβρεθούν στα γυρίσματα του reunion, που αναμένονται να ξεκινήσουν μόλις αρθούν τα περιοριστικά μέτρα.

"Σας προσκαλούμε μαζί με 5 φίλους σας να μάς συναντήσετε στο Στούντιο 24 των Warner Bros studios. Θα είστε οι προσωπικοί μας καλεσμένοι, ανάμεσα στο κοινό όταν θα μαγνητοσκοπήσουμε το reunion μας για το HBO. Θα πούμε νοσταλγικές ιστορίες, θα γιορτάσουμε τη σειρά και εσείς θα γευτείτε και όλοι την Friends εμπειρία με μια πλήρη ξενάγηση στα στούντιο", ανήρτησαν οι Jennifer Aniston και Courteney Cox στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram.

Πηγή: esquire.com.gr