Νύχτες Πρεμιέρας με προβολές σε κλειστές και ανοιχτές αίθουσες, αλλά και online

Η φετινή διοργάνωση μπαίνει στην τελική ευθεία για την έναρξή της, πλήρως εναρμονισμένη με τις ανάγκες της εποχής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας- "Νύχτες Πρεμιέρας" προετοιμάζεται για την 26η έκδοσή του (23 Σεπτεμβρίου με 4 Οκτωβρίου 2020) και πλήρως προσαρμοσμένο στις νέες συνθήκες γίνεται το πρώτο υβριδικό φεστιβάλ της χώρας με κλειστές και θερινές αίθουσες στο πρόγραμμά του, καθώς και ένα μέρος των ταινιών του σε ψηφιακή πλατφόρμα.

Ειδικότερα, οι φετινές "Νύχτες Πρεμιέρας" θα διεξαχθούν στις παραδοσιακές αίθουσες Δαναός 1, Odeon Όπερα 1, Ιντεάλ αλλά και για πρώτη φορά στους θερινούς κινηματογράφους Ριβιέρα, Στέλλα, Λαΐς και Τριανόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως είχε ανακοινωθεί τον Απρίλιο το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας ήταν, είναι και θα παραμείνει ένθερμος υπερασπιστής εκείνης της κινηματογραφικής εμπειρίας που βιώνεται συλλογικά και στον φυσικό της χώρο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αίθουσα και τη μεγάλη οθόνη. Πιστοί στη φιλοσοφία αυτή και σεβόμενοι πάντα τους κανονισμούς και τις προδιαγραφές διεξαγωγής, όπως ορίζονται από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και με απαράβατο γνώμονα την ασφάλεια του κοινού και των θεατών, οι διοργανωτές αποφάσισαν πως η προσθήκη ανοιχτών αιθουσών ήταν απαραίτητη στο φετινό πρόγραμμα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο esquire.com.gr