Μια πρώτη ματιά στον Batman του Robert Pattinson

Ο ηθοποιός είχε χαρακτηρίσει "τρελό" το γεγονός ότι επιλέχθηκε για τον ρόλο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά από μήνες αναμονής για την επερχόμενη ταινία του Robert Pattinson, Batman, ο σκηνοθέτης Matt Reeves μάς έδωσε μια πρώτη γεύση για το πώς θα είναι ο ηθοποιός στο θρυλικό ρόλο.

Το σκοτεινό και μυστηριώδες teaser clip παρουσιάζει τον Pattinson στο νέο του Batsuit, που φέρει ένα νέο σύμβολο Batman, αφήνοντας εν μέρει να φανεί το πρόσωπό του. Το teaser είναι ταυτόχρονα μελαγχολικό, ασαφές και σέξι - χαρακτηριστικά που συνδέονται τόσο με τον Pattinson όσο και τον ήρωα του νέου του ρόλου. 

Η νέα εποχή του Batman υπό τη σκηνοθετική ματιά του Reeves θα κορυφωθεί σε μια τριλογία με τον Pattinson. Η πρώτη ταινία, της οποίας τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον περασμένο μήνα στο Λονδίνο, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου 2021.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Zoe Kravitz θα πρωταγωνιστήσει ως Catwoman, ο Andy Serkis ως Alfred Pennyworth, ο Colin Farrell στον ρόλο του "Πιγκουΐνου", ο Paul Dano ως Riddler, ο Jeffrey Wright ως Επίτροπος Gordon, ο John Turturro ως Carmine Falcon και ο Peter Sarsgaard ως Gil Colson.

Ο Pattinson υπόσχεται έναν Batman "εξίσου τρελό και διεστραμμένο" όπως οι χαρακτήρες για τους οποίους έγινε γνωστός μέσα από τις indie ταινίες του. Μιλώντας για το νέο Batman και το γεγονός ότι επιλέχθηκε για τον ομώνυμο ρόλο, ο ηθοποιός είχε σχολιάσει ότι δεν περίμενε να συμβεί. "Είναι τρελό. Δεν πίστευα καν πως υπήρχε κάποια ρεαλιστική πιθανότητα να πάρω το ρόλο. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς τον πήρα" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.