Το 'Legally Blonde 3' έρχεται το 2022

Η Reese Witherspoon πρωταγωνιστεί και η Mindy Kaling συνυπογράφει το σενάριο.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά την κυκλοφορία του Legally Blonde, οι φήμες που ήθελαν την Elle Woods να επιστρέφει για μία τρίτη ταινία αναζωπυρώθηκαν τη χρονιά που πέρασε. Το 2018, η MGM επιβεβαίωσε ότι μετά το Legally Blonde 2 του 2003, μία νέα ταινία βρίσκεται σε εξέλιξη με κάποιους από τους αρχικούς πρωταγωνιστές. Ωστόσο, η αναμονή έχει διαρκέσει περισσότερο από το συνηθισμένο, ξεπερνώντας ακόμη και την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Εδώ όσα γνωρίζουμε για το πολυαναμενόμενο νέο κεφάλαιο της Elle Woods.

Θα κυκλοφορήσει στις 20 Μαΐου 2022.

Το Legally Blonde 3 έπρεπε αρχικά να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου του 2020, αλλά η παραγωγή "εκτροχιάστηκε" πριν από τις καθυστερήσεις του κορωνοϊού αναφέρει το Variety.

Η Reese Witherspoon επιστρέφει.

Η ίδια επιβεβαίωσε τα νέα, λίγο μετά την ανακοίνωση για την επιστροφή της ταινίες, φορώντας ένα μπικίνι εμπνευσμένο από την Elle Woods. "Είναι αλήθεια ... # LegallyBlonde3" έγραψε στη λεζάντα του βίντεο που την έδειχνε στην πισίνα με ένα ροζ μπικίνι.

Αυτή τη φορά, η Witherspoon έχει και ρόλο παραγωγού μέσω της εταιρείας της, Hello Sunshine. Συμμετέχει με τον Marc Platt, ο οποίος ήταν παραγωγός του πρωτότυπου Legally Blonde.

Η Mindy Kaling συνυπογράφει το σενάριο.

Η Kaling θα δώσει "μία εντελώς φρέσκια πνοή" στην ιστορία" αναφέρει το Deadline. " "Τόσο ενθουσιασμένη που ξαναβρέθηκα με τους φίλους μου @reesewitherspoon @laurenneu και Dan Goor για να δουλέψουμε σε αυτήν την ταινία. Η Elle Woods είναι τόσο εμβληματική, αποδεικνύοντας ότι μπορείς να είσαι κομψή και έξυπνη ταυτόχρονα" έγραψε η Kaling στο Instagram.