Michelle Obama | Η νέα εκπαιδευτική σειρά για παιδιά στο Netflix

Οι Obamas είναι οι παραγωγοί της σειράς Waffles + Mochi.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Michelle Obama έρχεται στο Netflix με μερικούς νέους φίλους. Η streaming πλατφόρμα ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 8 Φεβρουαρίου, ότι η νέα παιδική σειρά εκπαιδευτικού χαρακτήρα, με παραγωγό και παρουσιάστρια - μαζί με κάποια φιλικά puppets - την πρώην Πρώτη Κυρία, θα κυκλοφορήσει στις 16 Μαρτίου.

Παραγωγοί της σειράς είναι η Michelle Obama και ο πρώην αμερικανός πρόεδρος Barack Obama με τους συνδημιουργούς Jeremy Konner (Drunk History) και Erika Thormahlen. Το Waffles + Mochi, όπως είναι ο τίτλος, θα αποτελείται από 10 επεισόδια που θα αφορούν το φαγητό, με στόχο να ενθαρρύνουν τα παιδιά να τρώνε υγιεινά.

Πρόκειται για μία καινούργια κυκλοφορία από την εταιρεία παραγωγής Barack και Michelle Obama, Higher Ground Productions, που μετράει ήδη συνεργασίες με το Netflix, όπως American Factory, Crip Camp και Becoming.

Η Michelle Obama μοιράστηκε τα νέα, με μία ανακοίνωση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας: "Έχω κάποια σπουδαία νέα για εσάς! Αυτό είναι κάτι το οποίο δουλεύω εδώ και λίγο καιρό και είμαι τόσο ενθουσιασμένη που τελικά μπορώ να σας πω όλα αυτά. Επιτρέψτε μου να συστήσω δύο νέους φίλους μου: Τα ονόματά τους είναι Waffles και Mochi. Και στις 16 Μαρτίου, θα ξεκινήσουμε μια νέα παιδική εκπομπή στο @Netflix με το όνομα Waffles + Mochi. Έχει να κάνει με καλό φαγητό: να το ανακαλύψετε, να το μαγειρέψετε και φυσικά να το φάτε. Αυτοί οι δύο θα μας οδηγήσουν σε περιπέτειες σε όλο τον κόσμο για να εξερευνήσουμε νέα συστατικά και να δοκιμάσουμε νέες συνταγές. Τα παιδιά θα το λατρέψουν, αλλά ξέρω ότι και οι ενήλικες θα γελάσουν αρκετά και θα πάρουν κάποιες ιδέες για την κουζίνα.

Αυτή η σειρά είναι μια επέκταση της δουλειάς μου ως Πρώτη Κυρία να υποστηρίξω την υγεία των παιδιών - και για να είμαι ειλικρινής, εύχομαι να υπήρχε ένα πρόγραμμα σαν αυτό όταν τα κορίτσια μου ήταν μικρά. Γνωρίζω επίσης ότι αυτή είναι μια δύσκολη στιγμή για τόσες πολλές οικογένειες και ελπίζω ότι αυτή η υπέροχη σειρά μπορεί να φέρει λίγο φως και γέλιο σε σπίτια σε όλο τον κόσμο. Γι 'αυτό, στο πλαίσιο της δέσμευσης της εκπομπής να βοηθάει τις οικογένειες κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τους συνεργάτες μας στο @PHAnews για να προσφέρουμε φρέσκα υλικά σε οικογένειες που έχουν ανάγκη σε όλη τη χώρα, ώστε να μπορούν να μαγειρεύουν στο σπίτι".