Call My Agent! | Επιστρέφει με νέα σεζόν και μία ταινία

Η γαλλική σειρά που κέρδισε κοινό και κριτικούς κάνει comeback με πολλές εκπλήξεις

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και ενώ απογοητευμένοι είχαμε πειστεί πως η 4η σεζόν του Call My Agent! ήταν και η τελευταία της σειράς, η είδηση για νέο κύκλο- έκπληξη αναπτερώνει το ηθικό όλων των φανς. 

Sex and the City | Ποιος ηθοποιός επιστρέφει στο reboot της σειράς;

Η είδηση για την 5η σεζόν δεν είναι το μόνο ευχάριστο, αφού ο Thomas Anargyros, διευθύνων σύμβουλος των στούντιο Mediawan ανακοίνωσε πως θα υπάρξει και ταινία. "Κάνουμε μεγάλη πρόοδο με την ταινία. Θέλουμε να τελειώσουμε με την παραγωγή φέτος και κοιτάμε μήπως βγούμε στον αέρα πιθανώς στο τέλος του χρόνου ή αρχές του επόμενου. Και θα προχωρήσουμε με μια νέα σεζόν του Call My Agent" είπε χαρακτηριστικά.  

Η ταινία λέγεται πως θα ξεκινήσει την παραγωγή στο τέλος του χρόνου ή στις αρχές του 2022, με την πλοκή να τοποθετεί τους χαρακτήρες στη Νέα Υόρκη μαζί με παλιούς βασικούς γνώριμους της σειράς. Όσο για τη νέα σεζόν, πρόκειται να πραγματοποιηθεί μετά το πέρας της ταινίας και μάλλον θα είναι ένα reboot της σειράς με νέο καστ αντζέντηδων. 

Η σειρά - αν δεν την έχετε παρακολουθήσει - ακολουθεί ένα πρακτορείο ταλέντων, στο οποίο έχουν κάνει guest οι Juliette Binoche, Isabelle Huppert και Sigourney Weaver. Αν και η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στο δημόσιο κανάλι France 2, γνώρισε τεράστια επιτυχία όταν προστέθηκε στον κατάλογο του Netflix. Μάλιστα, σύμφωνα με το Variety, το Netflix βρίσκεται σε συζητήσεις για να πάρει τα διακαιώματα της ταινίας αλλά και της σειράς. 

Στα σκαριά βρίσκεται και το remake της σειράς υπό βρετανική διεύθυνση με τον John Morton, δημιουργό της κωμωδίας του BBC, W1A, να είναι ενθουσιασμένος που του δίνεται η ευκαιρία αυτή, φέρνοντας σε επαφή το βρετανικό κοινό με τη γαλλική κωμωδία. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ