Το σκοτεινό "You" ανανεώθηκε για 4η σεζόν λίγο πριν από την πρεμιέρα του 3ου κύκλου

Ο επικίνδυνα γοητευτικός Joe Goldberg θα επιστρέψει ξανά (και ξανά) στις τηλεοπτικές μας οθόνες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Πριν πραγματοποιηθεί καλά καλά η πρεμιέρα του 3ου κύκλου της σειράς - φαινόμενο "You", που βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του Netflix (δείτε το trailer εδώ),  ανακοινώθηκε πως το ψυχολογικό θρίλερ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, θα επιστρέψει για 4η σεζόν. 

Διαβάστε Επίσης

Ο κατά συρροήν δολοφόνος, Joe Goldberg, τον οποίο υποδύεται ο ηθοποιός Penn Badgley, φαίνεται πως ούτε στη νέα σεζόν δεν θα καταφέρει να κλείσει τις υποθέσεις του, με τον 3ο κύκλο να είναι πολύ διαφορετικός απ' ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα. Η επιτυχία του σόου ήταν τόσο μεγάλη από τον πρώτο κύκλο, με τα στοιχεία του Netflix να αποκαλύπτουν πως 43 εκατομμύρια ήταν οι τηλεθεατές που είδαν τη σειρά στις πρώτες 4 εβδομάδες από την κυκλοφορία της.

Ειδικότερα, στον 3ο κύκλο κύκλο ο Joe αποφασίζει να κάνει τη ζωή ενός οικογενειάρχη, μετακομίζοντας με τη σύντροφό του και το παιδί του στα προάστια. Και ενώ μοιάζει να αποκτά επιτέλους το happy end, όπως ήταν αναμενόμενο, τα φαινόμενα απατούν. Άραγε τι παραπάνω έχει μείνει να παρακολουθήσουμε στην 4η σεζόν;

Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί στις 15 Οκτωβρίου με την κυκλοφορία και των 10 επεισοδίων στο Netflix. 

Διαβάστε Επίσης