Όλα όσα γνωρίζουμε για το "Downton Abbey 2" - Οι πρώτες εικόνες και το teaser trailer

Οι νέοι ηθοποιοί, η πλοκή και η ημερομηνία της πρεμιέρας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η επιτυχία της πρώτης ταινίας που κυκλοφόρησε τα Χριστούγεννα του 2019 και βασίστηκε στη θρυλική σειρά "Downton Abbey", προμήνυε πως δεν θα τελείωνε στο πρώτο φιλμ, με τους φαν να παίρνουν τα ευχάριστα νέα πως θα κυκλοφορήσει σύντομα και το sequel.

Διαβάστε Επίσης

Με τίτλο, Downton Abbey: A New Era, η νέα ταινία θα συνεχίσει την πλοκή από εκεί που την είχαμε αφήσει και όπως έγινε και με την πρώτη ταινία, δεν θα έχει ξαφνικούς θανάτους όπως συνέβη κατά τη διάρκεια της σειράς. Ειδικότερα, θα παρακολουθήσουμε ξανά το τι συμβαίνει στη ζωή της οικογένειας Crawley αλλά και των υπηρετών αυτής. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη ταινία επικεντρώθηκε στην επίσκεψη που θα έκαναν ο βασιλιάς Γεώργιος Ε' με τη Βασίλισσα Mary στο αρχοντικό, αλλά και στην αποκάλυψη της Violet Crawley σχετικά με την υγεία της.

Οι πληροφορίες για τη δεύτερη ταινία

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το αρχικό καστ θα επιστρέψει στις θέσεις του, πράγμα που σημαίνει πως οι Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Michelle Dockery και πολλοί άλλοι θα εμφανιστούν και στη δεύτερη ταινία. Τα νέα πρόσωπα που θα απασχολήσουν την οικογένεια Crawley, ακόμα κι αν δεν έχουν αποκαλυφθεί οι κινηματογραφικές ταυτότητές τους, ξέρουμε πως θα είναι οι Hugh Dancy, Laura Haddock, Nathalie Baye και Dominic West.

Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Αν και στην αρχή οι συντελεστές ήθελαν να κυκλοφορήσουν την ταινία τον Δεκέμβριο του 2021, ίσως λόγω κατάστασης κάτι τέτοιο θα ήταν ανέφικτο, με τη νέα ημερομηνία της πρεμιέρας να είναι στις 18 Μαρτίου του 2022. 

Το teaser trailer

Πάρτε μία γεύση από το τι θα παρακολουθήσουμε στη μεγάλη οθόνη.

Οι πρώτες εικόνες

Διαβάστε Επίσης