Hocus Pocus 2 | Όλα όσα γνωρίζουμε για το sequel της iconic κωμωδίας τρόμου

Οι τρεις μάγισσες επιστρέφουν! Άραγε θα είναι πιο κακές από ποτέ;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μία από τις πιο χαρακτηριστικές ταινίες των '90s, με την οποία μεγάλωσαν αρκετά παιδιά, επιστρέφει στις οθόνες μας, με τη Disney να ανακοινώνει επίσημα το sequel τον περασμένο Μάιο. Η ταινία "Hocus Pocus" που μας μύησε στον κόσμο της μαγείας - πολύ πριν τον Harry Potter- πρόκειται να επαναφέρει ξανά στη ζωή τις αδερφές Sanderson, οι οποίες αναμένεται να είναι πιο μοχθηρές από ποτέ. 

Διαβάστε Επίσης

Όπως δήλωσε η σκηνοθέτις Anne Fletcher, είναι ενθουσιασμένη που οι τρεις iconic μάγισσες θα επιστρέψουν στο σήμερα, ενώ δηλώνει ευγνώμων που θα είναι μέρος του πρότζεκτ ξανά. "Αυτή η ταινία είναι για όλους, από τους φαν που μεγάλωσαν με την πρώτη ταινία μέχρι την επόμενη γενιά θεατών και ανυπομονώ να ξεκινήσω", είπε χαρακτηριστικά. 

Η ημερομηνία της πρεμιέρας

Το sequel επιστρέφει το Φθινόπωρο του 2022 κι αν σας φαίνεται μακριά, σκεφθείτε πως περιμένατε ήδη 28 χρόνια, συνεπώς μπορείτε να κάνετε λίγη υπομονή ακόμα. 

Το καστ

Για καλή μας τύχη και όπως επιβεβαίωσαν οι πρωταγωνίστριες, η Bette Middler, η Sarah Jessica Parker και η Kathy Najimy θα επσιτρέψουν στις θέσεις τους, ξεσκονίζοντας τις κάπες τους και τα ξόρκια τους. Από την άλλη, η ηθοποιός Vinessa Shaw, που υποδύθηκε τον ρόλο της Allison σε πρόσφατη συνέντευξή της, αποκάλυψε πως δεν της έχει γίνει κάποια πρόταση, συνεπώς δεν πιστεύει πως θα επιστρέψει πίσω για τη δεύτερη ταινία. "Δεν έχω ακούσει κάτι. Το ξέρω είναι απογοητευτικό. Θα μου άρεσε να έκανα το sequel. Θα είχε πολλή πλάκα. Νομίζω πως απλά θα είναι διαφορετική η πλοκή με νεότερους ανθρώπους, όμως γιατί να μην μπορούμε όλοι να επιστρέψουμε με κάποιον τρόπο", δήλωσε η Shaw. 

Η υπόθεση

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η δεύτερη ταινία θα είναι το ίδιο διασκεδαστική και σκοτεινή με την πρώτη. Στο sequel θα παρακολουθήσουμε 3 νεαρές γυναίκες, οι οποίες θα καλέσουν καταλάθος τα πνεύματα των αδερφών Sanderson στο σημερινό Σάλεμ του 21ου αιώνα. Όπως και στην πρώτη ταινία, το τρίο θα προσπαθήσει να σταματήσει τις τρεις αδερφές από το να φέρουν την καταστροφή. 

Θυμηθείτε ξανά το trailer της πρώτης ταινίας:

Διαβάστε Επίσης