"Elvis" | Το teaser trailer της νέας ταινίας του Baz Luhrmann και η ημερομηνία της πρεμιέρας

Ο βασιλιάς του rock 'n' roll επιστρέφει στις οθόνες μας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Και αφού ο Αυστραλός δημιουργός ταινιών βρήκε τον Elvis του στο πρόσωπο του ηθοποιού Austin Butler και ύστερα από αρκετή φημολογία που ακολούθησε τη νέα ταινία του Baz Luhrmann για τον πρωταγωνιστικό ρόλο, μόλις κυκλοφόρησε και το teaser trailer για μία από τις πιο πολυαναμενόμενες προσεχώς ταινίες.

Διαβάστε Επίσης

Και μπορεί να έχουμε ήδη τις πρώτες εικόνες, όμως προς απογοήτευσή μας θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα, αφού η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου του 2022. Επιπλέον, ο Luhrmann, αν και μας δίνει ένα "τυράκι" μέσα από το βίντεο των λίγων δευτερολέπτων που ανέβασε στα social media, καταφέρνει να μην αποκαλύψει το πρόσωπο του κινηματογραφικού Elvis Presley, για να μας εξάψει ακόμα πιο πολύ τη φαντασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταινία θα ακολουθήσει τη ζωή του θρύλου και την άνοδό του στη μουσική σκηνή, όπως και τη σχέση του με τον μάνατζέρ του, Συνταγματάρχη Tom Parker, τον οποίο θα υποδυθεί ο Tom Hanks.

Αν και τα γυρίσματα της ταινίας είχαν ξεκινήσει ήδη από τον Ιανουάριο του 2020 στην Αυστραλία, η παραγωγή χρειάστηκε να σταματήσει τον Μάρτιο, αφού ο Hanks και η σύζυγός του, Rita Wilson, διαγνώσθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ύστερα, λοιπόν, από μία μεγάλη παύση, τα γυρίσματα ξεκίνησαν ξανά τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους, με τον Luhrmann να θέλει να μας υπενθυμίσει το πρότζεκτ του. 

Πέρα από τον Butler και τον Hanks, στο καστ της ταινίας περιλαμβάνονται οι Olivia DeJonge, Yola Quartey, Luke Bracey, Kelvin Harrison Jr., Dacre Montgomery και Kodi Smit-McPhee, ενώ ο δημιουργός συνυπογράφει το σενάριο με τους Sam Bromell, Craig Pearce και Jeremy Doner.

Πρόκειται για την τρίτη κινηματογραφική ταινία και μάλιστα σε μορφή musical του Luhrmann, ύστερα από το "Moulin Rouge" και το "Great Gatsby". Όσο για τον πρωταγωνιστή του, ο δημιουργός είχε δηλώσει πως χρειάστηκε να ψάξει αρκετά για να βρει τον ιδανικό που θα πληρούσε τις προδιαγραφές, με τα ονόματα των Harry Styles, Ansel Elgort και Miles Teller να ήταν ανάμεσα στα επικρατέστερα. 

Όπως προαναφέρθηκε η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Ιουνίου του 2022 και 45 ημέρες αργότερα θα κυκλοφορήσει στο HBO Max σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει υπογραφεί. 

Διαβάστε Επίσης