Το πρώτο teaser trailer για το επετειακό επεισόδιο του Harry Potter

Μία πρώτη ματιά στο πιο πολυσυζητημένο reunion της νέας χρονιάς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μετά την ανακοίνωση του reunion επεισοδίου του Harry Potter 20 χρόνια ύστερα από την πρώτη ταινία της σειράς, το αρχικό καστ επιστρέφει, με το πρώτο teaser trailer της εκπομπής που μόλις κυκλοφόρησε, να μας δίνει μία γεύση για το τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε τη νέα χρονιά. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, οι πρωταγωνιστές Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint θα συναντηθούν ξανά 10 χρόνια μετά από το τέλος της 8ης και τελευταίας ταινίας της σειράς μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές και ηθοποιούς. Από τα λίγα δευτερόλεπτα του trailer του "Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts" εντοπίζουμε τους ηθοποιούς Robbie Coltrane, Matthew Lewis και Mark Williams, οι οποίοι παίρνουν τη θέση τους στο διάσημο τρένο που θα τους οδηγήσει στο πιο διάσημο σχολείο μαγείας. 

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο θα παρακολουθήσουμε και τους Helena Bonham Carter, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Bonnie Wright, Alfred Enoch και Evanna Lynch, ενώ ηχηρή θα είναι η απουσία της συγγραφέως J.K. Rowling μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε με αφορμή τις δηλώσεις της για την κοινότητας των trans ατόμων.

Αναλυτικότερα, η εκπομπή θα προβληθεί την Πρωτοχρονιά στο κανάλι HBO Max, ενώ αργότερα θα κυκλοφορήσει στο Cartoon Network λίγο πριν την πρεμιέρα της τρίτης ταινίας του spin-off του franchise "Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore".

Δες το trailer:

Διαβάστε Επίσης