Ο δημιουργός του "Squid Game" συζητά και για τρίτη σεζόν

Πριν καλά καλά πάρει το πράσινο φως για τη δεύτερη σεζόν, ο Hwang Dong-hyuk συζητά με το Netflix για το μακροπρόθεσμο μέλλον της σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η σειρά-φαινόμενο "Squid Game" κατάφερε για αρκετές εβδομάδες να βρεθεί στη θέση No1 στο Netflix, σπάζοντας το μέχρι τότε ρεκόρ και εκτοπίζοντας το Bridgerton από την πρωτιά που κατείχε. Και ενώ o δημιουργός Hwang Dong-hyuk επιβεβαίωσε τον περασμένο Νοέμβριο πως θα υπάρξει δεύτερη σεζόν, σε νέα συνέντευξή του στο Korea Times αποκάλυψε την πιθανότητα τρίτου κύκλου. 

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο 50χρονος δημιουργός της πιο επιτυχημένης σειράς του Netflix δήλωσε πως είναι σε συζητήσεις με τη δημοφιλή πλατφόρμα για τη δεύτερη, όπως και για τρίτη σεζόν. "Θα καταλήξουμε σύντομα σε κάποιο συμπέρασμα", είπε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως υπάρχουν πολλές ιστορίες που μπορούν οι επόμενες σεζόν να παρουσιάσουν. 

"Είναι αλήθεια ότι συζητάμε τις ποικίλες πιθανότητες για το Squid Game, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής μίας τρίτης σεζόν, όμως τίποτα δεν έχει κλειδώσει", δήλωσε το Netflix σε ανακοίνωσή του. 

Προηγουμένως, ο Hwang είχε υποστηρίξει πως η πρώτη σεζόν θα μπορούσε να παραμείνει μόνη της, χωρίς συνέχεια από τη στιγμή που δίνεται μία εξήγηση, όμως το ανοιχτό τέλος της έδινε τη δυνατότητα για περαιτέρω εμβάθυνση. "Υπάρχουν ιστορίες στη σειρά που δε συζητήθηκαν. Για παράδειγμα η ιστορία του αστυνομικού και η ιστορία με τον αδερφό του, τον Front Man. Συνεπώς, αν καταλήξω να προχωρήσω σε μία δεύτερη σεζόν, θα ήθελα να εξερευνήσω αυτή την ιστορία - τι συνέβη μεταξύ των δύο αδερφών", είχε δηλώσει ο δημιουργός του Squid Game τον περασμένο Οκτώβριο, μοιράζοντας τις σκέψεις του για το μέλλον της ιστορίας. 

Ο ίδιος, μάλιστα, είχε υποστηρίξει πως η αγάπη των φαν και η συνεχής πίεση κατέστησαν αναπόφευκτη την ύπαρξη της δεύτερης σεζόν, την οποία ήδη έχει σκεφτεί ο Hwang, παρ'όλ'αυτά καταλαβαίνει πως είναι πολύ νωρίς για να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες για τη συνέχεια της πλοκής.

Διαβάστε Επίσης