30 σειρές που ανυπομονούμε να δούμε το 2022

Οι σειρές που πρέπει να βάλετε στη λίστα σας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όλα δείχνουν ότι το 2022 θα είναι μία επική χρονιά στον κόσμο των σειρών. Η πανδημία έφερε δυσκολίες στο κομμάτι της παραγωγής τους και σε κάποιες περιπτώσεις περισσότερη "προσοχή" σε αυτές από την πλευρά του κοινού, που υπό άλλες συνθήκες ίσως να μην απολάμβαναν. Οπότε, μιας και ο κορονοϊός πλέον τείνει να σημαίνει νέα κανονικότητα για όλους μας, η επικείμενη χρονιά το πιο πιθανό είναι να έρθει η στιγμή της αλήθειας για τις πλατφόρμες streaming. Με αρκετή έρευνα λοιπόν, συγκεντρώσαμε τις φερόμενες ως πολυαναμενόμενες σειρές της χρονιάς και τις παρουσιάζουμε παρακάτω.

*Σε όσες σειρές δεν αναγράφεται ημερομηνία κυκλοφορίας, είναι επειδή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα.

Euphoria, 2η σεζόν (HBO Max, 09/01)

Πάνω από δύο χρόνια χρειάστηκε να περιμένουμε -με μόνη παρηγοριά εκείνο το διπλό χριστουγεννιάτικο αφιέρωμα- για να δούμε τα νέα επεισόδια του Euphoria. Στα νέα κεφάλαια, τα οποία από ό,τι διαβάζουμε έχουν γυριστεί με εξαιρετική προσοχή, θα δούμε τι θα συμβεί στη σχέση μεταξύ της Rue και της Jules, αφού η καθεμία είχε να αντιμετωπίσει το δικό της Γολγοθά.

Peacemaker (HBO Max, 13/01)

Το Suicide Squad του James Gunn παίρνει μορφή σειράς, με τον John Cena να πρωταγωνιστεί σε αυτή την επέκταση του σύμπαντος της DC. Θα χωρίζεται σε οκτώ κεφάλαια και, σύμφωνα με τον Gunn, θα έχει και πολιτική χροιά.

Ozark, 4η σεζόν (Netflix 21/01)

Χωρίς να έχει προκαλέσει πολύ θόρυβο στην αρχή του, αλλά με τον ερχομό των βραβείων αργότερα, το Ozark έχει κατακτήσει μία θέση ανάμεσα στις καλύτερες σειρές στην ιστορία του Netflix. Η 4η και τελευταία θα αποτελείται από δύο μέρη, ενώ λέγεται ότι πρέπει να περιμένουμε μία ολική επαναφορά/μετάλλαξη της πλοκής και του cast. 

Συνεχίστε την ανάγνωση στο esquire.com.gr