Όσκαρ 2022 | Οι διάσημοι "υποψήφιοι" για τη θέση του παρουσιαστή της λαμπερής βραδιάς

Η 94η τελετή απονομής επιστρέφει, επαναφέροντας μετά από 4 χρόνια τον διάσημο οικοδεσπότη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τελευταία φορά που είδαμε την τελετή απονομή των Όσκαρ να έχει παρουσιαστή ήταν το 2018 όταν ο Jimmy Kimmel ανέβαλε τη θέση, η οποία τα επόμενα χρόνια έμεινε κενή. Στη φετινή βραδιά λέγεται πως για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια θα επιστρέψει στη θέση του ο διάσημος παρουσιαστής και δεν θα είναι ένας.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με το Variety, οι συντελεστές σκέφτονται να προσεγγίσουν διάφορους A-list celebrities του Hollywood, οι οποίοι από κοινού θα σηκώσουν το βάρος της σημαντικής αυτής θέσης. Αν και ακόμα το θέμα της παρουσίασης από πολλά άτομα βρίσκεται σε θεωρητικό στάδιο, με την Ακαδημία, το ABC και τον παραγωγό Will Packer να είναι αυτοί που θα λάβουν την τελική απόφαση, η διοργάνωση δε δίστασε να προσφύγει στο Twitter, κάνοντας ένα poll στο επίσημο προφίλ των Όσκαρ για το ποιον θα ήθελε το κοινό να δει στον ρόλο του οικοδεσπότη στην 94η τελετή απονομής. 

 "Αν σας ρωτούσαμε ποιον θα θέλατε να παρουσιάσει τα Όσκαρ- και αυτό είναι αυστηρά υποθετικό- ποιος θα ήταν υποθετικά;", ήταν η ερώτηση στο Twitter, με τις απαντήσεις των χρηστών να πέφτουν βροχή.

Συνεχίστε την ανάγνωση στο madamefigaro.gr

Διαβάστε Επίσης