Συναυλία για την Ουκρανία | Ed Sheeran, Camila Cabello και Emeli Sandé ενώνουν τις δυνάμεις τους για τη φιλανθρωπική εκδήλωση

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στην Αγγλία στις 29 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στις 29 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στο Resorts World Arena του Birmingham της Αγγλίας μια μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία τα έσοδα της οποίας θα δοθούν σε οργανισμούς που στηρίζουν τον ουκρανικό λαό.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν ζωντανά στη σκηνή είναι οι Ed Sheeran, Camila Cabello και Emeli Sandé με την Cabello να το επιβεβαιώνει δηλώνοντας: "Η καρδιά μου έχει σπάσει για τους ανθρώπους της Ουκρανίας. Όσο οι πρόσφυγες ενώνονται με εκατομμύρια άλλους ανθρώπους που έχουν εγκαταλείψει τα σπίτια τους ανά τον κόσμο, όλοι έχουμε ευθύνη".

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στη σκηνή θα ανέβουν και οι Nile Rodgers, Manic Street Preachers, Gregory Porter και Snow Patrol για να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων που θα δοθούν σε οργανισμούς που προσφέρουν άμεση βοήθεια στα θύματα του πολέμου.

Οι διοργανωτές της συναυλίας, το ITV, STV και Livewire Pictures συνεργάζονται με την Disasters Emergency Committee (DEC) και την εταιρεία Global για την πραγματοποίηση της φιλανθρωπικής εκήλωσης με το κοινό και τους θεατές να μπορούν να κάνουν δωρέες στο DEC Ukraine Humanitarian Appeal κατά τη διάρκεια της συναυλίας.

"Θα τραγουδήσω για να προσπαθήσω να βοηθήσω κάθε άνθρωπο που αναγκάστηκε να αφήσει το σπίτι του και σε αλληλεγγύη όσων δέχονται ρατσιστικές διακρίσεις παρά αυτή την ανθρωπιστική κρίση. Κανείς δεν θα έπρεπε να αρνείται βοήθεια και το δικαίωμα να περάσει από τα σύνορα στην ασφάλεια και χαίρομαι για την ευκαιρία να στηρίξω την έκκληση του DEC για να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους των οποίων οι ζωές επηρεάστηκαν από τον πόλεμο" είπε η Emeli Sandé.

Διαβάστε Επίσης