House of the Dragon | Το νέο trailer για το prequel του Game of Thrones παρουσιάζει όλους τους κεντρικούς χαρακτήρες

Το αποκαλυπτικό trailer δίνει πολλά στοιχεία για την πλοκή της σειράς.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νέο trailer για τη σειρά του HBO ‘House of the Dragon’, κυκλοφόρησε και παρουσιάζει τους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες αλλά και πολλά στοιχεία για την πλοκή της σειράς.

Το prequel του Game of Thrones μας μεταφέρει σε μια εποχή πολύ πριν τα γεγονότα που είχαμε παρακολουθήσει στη δημοφιλή σειρά του HBO. "Τι είναι αυτή η σύντομη, θνητή ζωή ενάν όχι η αναζήτηση της κληρονομιάς;" αναφέρεται στην αρχή του trailer.

Οι fans του Game of Thrones μπορεί να μην γνωρίζουν ακόμα τους χαρακτήρες αλλά στο trailer εμφανίζονται οι πρωταγωνιστές που έχουν τα ονόματα των γνωστών οίκων, οι Stark, Baratheon, Velaryon και Targaryen. 

Στην πρώτη σκηνή ο βασιλιάς ανακοινώνει ότι η κόρη του, πριγκίπισσα Rhaenyra, θα είναι διάδοχος του θρόνου κάτι που δεν αρέσει σε όλους τους οίκους στο Westeros, αφού δεν θέλουν να δουν γυναίκα στον Σιδερένιο Θρόνο.

Η βία δεν λείπει από τη σειρά αλλά ούτε κι από το trailer, όπως και τα εντυπωσιακά τοπία και τα κοστούμια. Το trailer κλείνει με την ατάκα: "Η ιστορία δεν θυμάται το αίμα. Θυμάται ονόματα". To House of the Dragon θα κάνει πρεμιέρα στο HBO στις 21 Αυγούστου.

Διαβάστε Επίσης