Τα επόμενα πρότζεκτ του Johnny Depp στον κινηματογράφο

Τι προβλέπεται για τον ηθοποιό ύστερα από το τέλος της δίκης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία της δίκης που εκτυλίσσεται ανάμεσα στον Johnny Depp και την Amber Heard εδώ και 6 εβδομάδες. Ο ηθοποιός μήνυσε την πρώην σύζυγό του για συκοφαντική δυσφήμιση, δεδομένου ότι ύστερα από τις κατηγορίες της για ενδοοικογενειακή βία, μέρος των οποίων μοιράστηκε σε ένα άρθρο της από το 2018, ο ίδιος έχασε πολλές δουλειές από τον κινηματογράφο.

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, το 2020 ο Depp απολύθηκε από το franchise "Fantastic Beasts", τις prequel ταινίες του Harry Potter, χάνοντας τον ρόλο του Gellert Grindelwald. Παράλληλα, και η Disney αποφάσισε να μη συνεχίσει μαζί του στην 6η ταινία "Πειρατές της Καραϊβικής", της οποίας είναι πρωταγωνιστής, με το νέο φιλμ να φημολογείται πως θα έχει πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie.

Παρόλα αυτά, πρόσφατα εννοήθηκε πως η πόρτα εξακολουθεί να είναι ανοιχτή για τον ρόλο του Captain Jack Sparrow, δεδομένου ότι υπάρχει ένα ακόμα σενάριο σε αναμονή, με τον παραγωγό Jerry Bruckheimer να μην αποκλείει το γεγονός, εξηγώντας πως το μέλλον δεν έχει αποφασισθεί. Ωστόσο, ο Depp είχε δηλώσει πως δεν θα γύρναγε για όλα τα εκατομμύρια του κόσμου, για τον ρόλο που αγάπησε πολύ. 

Προς το παρόν, η μόνη ταινία για την οποία έχει εξασφαλίσει τον ρόλο του είναι η γαλλικής παραγωγής "Jeanne du Barry" σε σκηνοθεσία της Γαλλίδας Maïwenn, στην οποία θα υποδυθεί τον βασιλιά Louis XV. 

Πρόσφατα, είχε πρωταγωνιστήσει στην ταινία Minimata, ενώ είχε δώσει τη φωνή του στον χαρακτήρα του Johnny Puff της web σειράς κινουμένων σχεδίων "Puffins Impossible". 

Διαβάστε Επίσης