Game of Thrones | Όσα γνωρίζουμε για το σίκουελ της δημοφιλούς σειράς

Η Emilia Clarke και ο George R.R. Martin μίλησαν για τη νέα σειρά που ετοιμάζει το HBO.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το HBO μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επίσημα ότι ετοιμάζει μια νέα σειρά -σίκουελ του 'Game of Thrones', όμως τόσο η σταρ της σειράς, Emilia Clarke, όσο και ο συγγραφέας George R.R. Martin το επιβεβαίωσαν με δηλώσεις του και μάλιστα έδωσαν και μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουν οι fans από τη σειρά.

Η Emilia Clarke σε συνέντευξή της στο BBC αποκάλυψε ότι ο Kit Harington θα επιστρέψει στη νέα σειρά στον ρόλο του Jon Snow στη spin-off σειρά που θα εστιάζει στον αγαπημένο ήρωα. "Μου το έχει πει και ξέρω ότι υπάρχει. Συμβαίνει” είπε και πρόσθεσε πως "έχει δημιουργηθεί από τον Kit, από ό,τι κατάλαβα, οπότε συμμετέχει στη σειρά με πολλούς τρόπους. Οπότε ό,τι θα βλέπετε θα έχει την έγκριση του Kit Harington”.

Ο George R.R. Martin έγραψε πρόσφατα στο blog του ότι η σειρά ετοιμάζεται αυτή τη στιγμή: "Ναι υπάρχει σε εξέλιξη μια σειρά για τον Jon Snow” αποκαλύπτοντας ότι μέχρι στιγμής ο τίτλος είναι "Snow”. Όπως έγραψε, η αρχική ιδέα ήταν του Harington που προσέγγισε τον Martin και το HBO.

Ακόμα δεν είναι γνωστό ποιοι άλλοι αγαπημένοι ήρωες του Game of Thrones θα επιστρέψουν στη νέα σειρά, όμως το σίγουρο είναι ότι δεν θα δούμε την Daenerys Targaryen. Όπως είπε χαρακτηριστικά η Emilia Clarke για μια πιθανή επιστροφή της "όχι, τέλειωσα”. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η πλοκή της νέας σειράς θα παρουσιάσει τα γεγονότα που συμβαίνουν μετά το τέλος του Game of Thrones και θα ανατρέψει εντελώς το φινάλε της σειράς αλλά και την εξέλιξη των χαρακτήρων της σειράς.

Στο τελευταίο επεισόδιο του Game of Thrones, ο Jon Snow ανακάλυψε ότι είναι ένας πιθανός διάδοχος του Σιδερένιου Θρόνου ενώ αποφάσισε να ταξιδέψει βόρεια μετά το τείχος και να ανακαλύψει ένα νέο μέλλον για εκείνον. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται να δούμε την επιστροφή και άλλων κεντρικών χαρακτήρων όπως η Arya Stark, την οποία υποδυόταν η Maisie Williams, η Sansa Stark που υποδυόταν η Sophie Turner αλλά και η Brienne που υποδυόταν η Gwendoline Christie.

Διαβάστε Επίσης