Η νέα ταινία της Diane Keaton είναι μία επιστολή αγάπης προς όλες τις γυναίκες άνω των 70

Η κωμωδία "Mack & Rita", που θα προβληθεί σύντομα στους κινηματογράφους, στέκεται απέναντι στο age shaming.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν είναι η πρώτη φορά που παρακολουθούμε μία ταινία στην οποία ο πρωταγωνιστικός χαρακτήρας ξαφνικά ξυπνάει στο σώμα ενός μεγαλύτερου ή νεότερου ανθρώπου. Ωστόσο, στη νέα ταινία της Diane Keaton, "Mack & Rita", η υπόθεση ρίχνει τον προβολέα στην ηλικία των 70, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, η ιστορία ακολουθεί τη ζωή της 30χρονης influencer Mack, η οποία αισθάνεται πως δεν μπορεί να συνδεθεί με τη γενιά της, νιώθοντας πάντα σαν μία γέρικη ψυχή. Όταν θα επισκεφθεί έναν πνευματικό θεραπευτή στο Palm Springs, τότε θα ξυπνήσει στο σώμα μιας 70χρονης γυναίκας. 

Προκειμένου να βρει γιατί της συνέβη αυτό, θα υποδυθεί στους γνωστούς της ότι είναι η θεία της, Rita και στη συνέχεια θα καταφέρει να κατακτήσει τα social media με τη νέα της "περσόνα". 

Στην ουσία, η ταινία πέρα από τις αστείες σκηνές που δεν γίνονται εις βάρος του μεγαλύτερου ηλικιακά χαρακτήρα, "αγκαλιάζει" την ηλικία των 70 ως μία στιγμή που όλες οι γυναίκες πρέπει να χαρούν και να εξερευνήσουν, αφού η πρωταγωνίστρια αποκτά αυτοπεποίθηση μέσα από τη σύνδεση με το νέο της σώμα. 

Για τη Diane Keaton, δεν είναι το πρώτο πρότζεκτ, το οποίο φέρει στο προσκήνιο πρωταγωνίστριες που έχουν περάσει την πρώτη τους νιότη. Αυτή την περίοδο βρίσκεται εν μέσω γυρισμάτων για την ταινία Book Club 2, όπου μαζί με τις Jane Fonda, Candice Bergen και Mary Steenburgen θα ζήσουν νέες περιπέτειες..

Δείτε το trailer της ταινίας "Mack & Rita": 

Διαβάστε Επίσης