Η Kate Winslet επιστρέφει στο HBO - Το νέο πρότζεκτ της ηθοποιού

Η νέα σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει και θα γίνει παραγωγός.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Απ' ό,τι φαίνεται το κόνσεπτ της σειράς ταίριαξε καλά στην Kate Winslet, η οποία μέσω του Mare of Easttown κέρδισε ένα Emmy. Γι'αυτό ίσως πήρε την απόφαση να επιστρέψει στην πλατφόρμα του HBO και να πρωταγωνιστήσει, έχοντας παράλληλα τη θέση του παραγωγού, στην καινούρια σειρά, που θα αποτελεί τη μεταφορά του βιβλίου Trust του Hernan Diaz. 

Διαβάστε Επίσης

Πιο αναλυτικά, μεταφερόμαστε στη λαμπερή δεκαετία του 1920 και στο περιβάλλον της Wall Street. Ένας μεγιστάνας και η σύζυγός του γίνονται το αντικείμενο σχολιασμού μέσω ενός μυθιστορήματος, που αν και δεν τους ονοματίζει, όλοι σχεδόν γνωρίζουν για ποιους μιλάνε. Ο χρηματοοικονομικός σύμβουλος Andrew Bevel, στον οποίο βασίζεται η ιστορία, αποφασίζει να γράψει το δικό του βιβλίο, για να παρουσιάσει τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Ή όπως πιστεύει ο ίδιος πως έγιναν. Έτσι προσλαμβάνει τη συγγραφέα-φάντασμα Ida, η οποία ωστόσο καταθέτει τις σκέψεις της σε ένα άλλο βιβλίο. Τέλος, βλέπουμε τα γεγονότα από μία 4η πηγή, τη σύζυγο του Bevel, η οποία επίσης κρατάει ένα ημερολόγιο.

Όπως έχει αναφέρει σε συνέντευξή του ο συγγραφέας Diaz, είχε την επιθυμία μέσω του μυθιστορήματός του να αφηγηθεί την ιστορία του χρήματος στην Αμερική, από τη στιγμή που παρατήρησε το κενό που υπήρχε στη λογοτεχνία γι' αυτό το πεδίο, αν και παίζει - μέχρι σήμερα - κεντρικό ρόλο στη ζωή των ανθρώπων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Deadline, η υπόθεση θα επικεντρωθεί περισσότερο στην ιστορία της Ida, μετατρέποντάς την στον κεντρικό χαρακτήρα. 

Διαβάστε Επίσης