Stranger Things | Όσα γνωρίζουμε για το spinoff της δημοφιλούς σειράς του Netflix

Τι δήλωσαν οι δημιουργοί της σειράς για την πλοκή του spinoff;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Stranger Things είναι μία από τις πιο δημοφιλείς σειρές του Netflix με την τέταρτη σεζόν να σημειώνει ρεκόρ στις τηλεθεάσεις των συνδρομητών. Δεν είναι περίεργο, λοιπόν, που μετά την πέμπτη και τελευταία σεζόν, οι δημιουργοί Matt και Ross Duffer θα καταπιαστούν με μια spinoff σειρά.

Σύμφωνα με τους ίδιους, όμως, η πλοκή της νέας σειράς δεν θα ακολουθεί την ιστορία της ηρωίδας Eleven αλλά ούτε κάποιου άλλου από τους κεντρικούς χαρακτήρες. "Αυτό δεν θα ήταν ενδιαφέρον για εμάς γιατί το κάναμε αυτό. Περάσαμε πόσες ώρες εξερευνώντας όλα αυτά. Θα είναι εντελώς διαφορετική" είπαν οι δημιουργοί σε σευνέντευξή τους σε αμερικάνικο podcast.

Όπως τόνισαν αυτό που συνδέει τις δύο σειρές είναι η ιστορία και όχι οι κεντρικοί χαρακτήρες: "Ελπίζουμε να βρούμε τον κατάλληλο άνθρωπο να του περάσουμε τη σκυτάλη όσο κάνουμε τη νέα παραγωγή" είπαν για την τελευταία σεζόν της σειράς που θα έχει μικρότερης διάρκειας επεισόδια, τονίζοντας ότι ούτε το Netflix δεν γνωρίζει ακόμα τι ετοιμάζουν.

"Για πρώτη φορά δεν θα κλείσουμε στο τέλος της τέταρτης σεζόν οπότε όλα θα κινηθούν πολύ γρήγορα" είπαν για τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν και πρόσθεσαν πως "οι χαρακτήρες θα είναι ήδη σε δράση. Θα έχουν ήδη ένα στόχο και κίνητρο και πιστεύω ότι αυτό θα μειώσει λίγες ώρες και θα κάνει την τελυταία σεζόν πολλή διαφορετική".

Διαβάστε Επίσης