Γάμος αλά ελληνικά 3 | Όλα όσα γνωρίζουμε για τη νέα ταινία της Nia Vardalos

Το σενάριο και οι ηθοποιοί που θα πρωταγωνιστήσουν στο νέο σίκουελ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η ταινία της Ελληνοαμερικανίδας Nia Vardalos που την έκανε γνωστή σε Ελλάδα και εξωτερικό και θεωρήθηκε μία από τις πιο μεγάλες εισπρακτικές επιτυχίες για τo 2002 πρόκειται να αποκτήσει ένα ακόμα σίκουελ, αφού όπως μαρτυρούν οι αναρτήσεις της σεναριογράφου και ηθοποιού στα social media, το τρίτο μέρος του franchise είναι σχεδόν έτοιμο. 

Ύστερα από την επιτυχία της δεύτερης ταινίας, οι συντελεστές δεν μπορούσαν να μην εξερευνήσουν για ακόμη μια φορά τις συνήθειες της πιο διάσημης φανταστικής ελληνικής οικογένειας στο Hollywood. Με μία φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Vardalos ανακοίνωσε πως όλο το καστ επέστρεψε. Ωστόσο, μέσα στον χρόνο αναγκάστηκαν να αποχαιρετίσουν τον ηθοποιό, Michael Constantine, ο οποίος είχε συνδεθεί άρρηκτα με την ταινία. 

Μάλιστα, λέγεται πως η ταινία θα είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο "κ. Πορτοκάλο", που για τη Vardalos ήταν ένας δεύτερος πατέρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η τρίτη ταινία θα ακολουθήσει τα γεγονότα της ζωής της κόρης της Toula και του Ian, Paris, η οποία στο τέλος της δεύτερης ταινίας έφυγε για το Πανεπιστήμιο. Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Deadline, η πλοκή θα αναφέρεται στον γάμο της Paris, την οποία θα υποδυθεί ξανά η Elena Kampouris. Μάλιστα, πολλές από τις αναρτήσεις της Vardalos είναι από την Ελλάδα, καταλαβαίνοντας πως το μεγαλύτερο μέρος του σίκουελ είναι γυρισμένο στη χώρα μας. 

Πριν από λίγες ημέρες, η Vardalos επιβεβαίωσε πως η ταινία ολοκλήρωσε τα γυρίσματα, ανεβάζοντας ένα συγκινητικό μήνυμα για όλους τους ανθρώπους που είχε τη χαρά να γνωρίσει μέσα από το Γάμος αλά ελληνικά.

Προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία της πρεμιέρας, ωστόσο πιθανολογούμε πως δεν θα αργήσει να κυκλοφορήσει.

Διαβάστε Επίσης