The Handmaid’s Tale | Ανανεώθηκε για έκτη σεζόν

Το Hulu ανακοίνωσε ότι η έκτη σεζόν θα είναι και η τελευταία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λίγο πριν την πρεμιέρα του πέμπτου κύκλου στις 14 Σεπτεμβρίου, το Hulu ανακοίνωσε ότι η δημοφιλής σειρά με την Elisabeth Moss, Handmaid’s Tale, ανανεώνεται για έκτη και τελευταία σεζόν.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση στην πέμπτη σεζόν "η June αντιμετωπίζει τις συνέπειες μετά τη δολοφονία του Waterford ενώ προσπαθεί να επαναπροσδιορίσει την ταυτότητά της και τον σκοπό της. Η χήρα Serena προσπαθεί να φτιάξει το δημόσιο προφίλ της στο Τορόντο ενώ η επιρροή της Gilead αρχίζει να αυξάνεται στον Καναδά. Η June, o Luke και η Moira συνεχίζουν να πολεμούν από απόσταση την Gilead και να σώσουν την Hannah”.

Η σειρά του Bruce Miller έχει βραβευτεί με 15 Emmy ενώ ο δημιουργός της ήδη έχει στα σκαριά ένα sequel της σειράς με τίτλο 'The Testaments' που δείχνει τη συνέχεια της ιστορίας των πρωταγωνιστών μετά από κάποια χρόνια.

Στον πέμπτο κύκλο πρωταγωνιστούν οι Elisabeth Moss, Bradley Whitford, Yvonne Strahovski, Max Minghella, O-T Fagbenle, Samira Wiley, Ann Dowd, Madeline Brewer, Amanda Brugel και Sam Jaeger.

Διαβάστε Επίσης