Και ο νέος Elvis είναι ... ο Jacob Elordi

Ύστερα από την επιτυχία του φιλμ του Baz Luhrmann, μία νέα ταινία για τον βασιλιά του rock 'n' roll βρίσκεται στα σκαριά, με την υπογραφή της Sofia Coppola.

Μετά την αποθέωση του Austin Butler στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου έκανε πρεμιέρα η ταινία "Elvis" του Baz Luhrmann, ένας ακόμη ηθοποιός θα προσπαθήσει να προσεγγίσει τον βασιλιά του rock 'n' roll. Ο λόγος για τον Jacob Elordi, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία της Sofia Coppola, "Priscilla".

Βασισμένη στην αυτοβιογραφία της Priscilla Presley από το 1985 "Elvis and Me", η ταινία θα επικεντρωθεί στη ζωή του διάσημου ζευγαριού, με την Cailee Spaeny να υποδύεται τη σύζυγο του "βασιλιά", η οποία αναδείχθηκε σε ηθοποιό και επιχειρηματία τα επόμενα χρόνια. Ειδικότερα, στο βιβλίο της Presley διαβάζουμε για την πρώτη της συνάντηση με τον πρώην σύζυγό της, για τον γάμο τους το 1967 και όλα εκείνα που τους οδήγησαν στο διαζύγιο το 1973. 

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Entairtainment Weekly, τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν αυτό το φθινόπωρο στο Τορόντο. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν "άθλο" για τον νεαρό ηθοποιό Elordi, αν λάβουμε υπόψη τα διθυραμβικά σχόλια που έλαβε ο Butler για την ενσάρκωσή του, ως ο καλύτερος Elvis που έχει υπάρξει ποτέ στη μεγάλη οθόνη.

Μάλιστα, η ίδια η Priscilla είχε δηλώσει πως ήταν ό,τι καλύτερο είχε δει, υπογραμμίζοντας πως είναι μεγάλη υποστηρίκτρια της ταινίας. Ο Butler σε συνέντευξή του είχε εξομολογηθεί πως είχε γνωρίσει την Priscilla πριν από την ταινία, με αποτέλεσμα να λάβει ενθάρρυνση. "Νιώθοντας την ευλογία της από πριν, ήθελα να την κάνω περήφανη. Ήθελα να τον υποδυθώ με σεβασμό και να το κάνω σωστά για εκείνη και την οικογένειά της και τη Lisa Marie", είχε πει ο πρωταγωνιστής της ταινίας "Elvis". 

Η σύγκριση, λοιπόν, είναι αναπόφευκτη, ωστόσο η υποκριτική δεινότητα του Elordi, που έχει αποδειχθεί και μέσω των ερμηνειών του στη σειρά "Euphoria" αλλά και η καθοδήγηση της Coppola, που θα αναλάβει πέρα από τη σκηνοθεσία και την αναπροσαρμογή του σεναρίου, αποτελούν δύο χαρακτηριστικά σίγουρης επιτυχίας. 

Διαβάστε Επίσης