Grey's Anatomy | H δημοφιλής σειρά επιστρέφει με πολλές αλλαγές στη 19η σεζόν

Όσα γνωρίζουμε για τον 19ο κύκλο της σειράς του ABC.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το Grey's Anatomy επιστρέφει φέτος το φθινόπωρο με την 19η σεζόν του με πολλές αλλαγές σε καστ και πλοκή. Μετά από τον αρκετά ενδιαφέρον 18ο κύκλο, οι fans ανυπομονούν να δουν πως θα εξελιχθεί η ιστορία της Shonda Rhimes. Τελικά η Meredith θα φύγει από το Seattle; Θα επιστρέψουν οι αγαπημένοι μας γιατροί και ποιοι καινούριοι θα έρθουν;

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Meredith -που υποδύεται η Ellen Pompeo- έχει την ευκαιρία να ξεκινήσει το δικό της project στην έρευνα για το Parkinson's, αλλά θα πρέπει πρώτα να αποφασίσει αν θέλει να μετακομίσει στη Μινεσότα και να φύγει από το νοσοκομείο. Η Pompeo θα εμφανιστεί μόνο σε 8 επεισόδια του κύκλου, αφού όπως είχε δηλώσει θέλει σταδιακά να ασχοληθεί και με άλλους ρόλους.

Στον επόμενο κύκλο θα επιστρέψουν οι κεντρικοί χαρακτήρες, η Chandra Wilson ως Miranda Bailey, ο James Pickens Jr. ως Richard Webber, ο Kevin McKidd ως Owen Hunt, η Caterina Scorsone ως Amelia Shepherd, η Camilla Luddington ως Jo Wilson, η Kelly McCreary ως Maggie Pierce, η Kim Raver ως Teddy Altman, ο Jake Borelli ως Levi Schmitt​​​​​​​, ο Chris Carmack ως Atticus Lincolnμ και ο Anthony Hill ως Winston Ndugu​​​​​​​.

Οι ηθοποιοί που θα προστεθούν στο καστ της νέας σεζόν θα είναι οι Alexis Floyd στον ρόλο της Simone Griffith​​​​​​​, ο Niko Terho ως Lucas Adams​​​​​​​, η Midori Francis ως Mika Yasuda​​​​​​​, η Adelaide Kane ως Jules Millin και ο Harry Shum Jr. ως Benson "Blue" Kwan.

Ο 19ος κύκλος της σειράς θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 6 Οκτώβρη 2022 .

Διαβάστε Επίσης