Η απίστευτη "μεταμόρφωση" του Jude Law σε Captain Hook - Το νέο trailer του "Peter Pan & Wendy"

Το κλασσικό παραμύθι μεταφέρεται για ακόμη μία φορά στη μικρή οθόνη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πιο αγαπημένος ήρωας μικρών και μεγάλων που αρνείται να μεγαλώσει, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσω της νέας ταινίας της Disney που θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου στην πλατφόρμα Disney +. Ενώ είχαμε πάρει μία γεύση από το teaser trailer που είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγες ημέρες, το νέο εμπλουτισμένο trailer του "Peter Pan & Wendy" μόλις δημοσιεύθηκε, δείχνοντάς μας περισσότερες σκηνές από την ταινία. Εκείνος φυσικά που τράβηξε την προσοχή μας δεν ήταν άλλος από τον Jude Law, ο οποίος "μεταμορφώνεται" στον κακό Captain Hook.

Όπως βλέπουμε από τις σκηνές, η ταινία είναι απόλυτα πιστή στην κλασσική ταινία κινουμένων σχεδίων, αναβιώνοντας την ιστορία με τον καλύτερο τρόπο. Ο Jude Law είναι σχεδόν αγνώριστος, αναλαμβάνοντας τον διάσημο ρόλο, με την εμφάνισή του να θυμίζει αρκετά εκείνη του παιδικού χαρακτήρα. 

Πέρα από τον Jude Law, στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Alexander Molony, Ever Anderson, Yara Shahidi, Alyssa Wapanatâhk, Joshua Pickering, Jacobi Jupe, Molly Parker, Alan Tudyk και Jim Gaffigan.

Όπως προαναφέρθηκε, η ταινία θα κάνει πρεμιέρα στις 28 Απριλίου στο Disney +.

Δείτε το trailer:

Διαβάστε Επίσης