Ο "Harry Potter" γίνεται σειρά με νέο καστ

Περίπου 12 χρόνια από την τελευταία ταινία, ο "μαγικός ήρωας" επιστρέφει στις οθόνες μας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Δεν έλαβε τυχαία το όνομα "φαινόμενο", αφού η σειρά βιβλίων "Harry Potter" της J.K. Rowling και οι ταινίες που βασίστηκαν σε αυτά, γνώρισαν μεγάλη επιτυχία σε όλο τον κόσμο, δημιουργώντας ένα τεράστιο παγκόσμιο κοινό. Πριν από λίγες ημέρες, η Warner Bros. ανακοίνωσε πως η HBO Max θα κυκλοφορήσει μία νέα σειρά με πρωταγωνιστή τον διάσημο μάγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάθε σεζόν θα βασίζεται σε ένα από τα βιβλία του franchise, πράγμα που σημαίνει πως μιλάμε για μια σειρά που θα διαρκέσει χρόνια. Όπως είναι αναμενόμενο, νέοι ηθοποιοί θα έχουν την ευκαιρία να υποδυθούν τους διάσημους ρόλους, δίνοντας νέα ζωή στην πασίγνωστη ιστορία. "Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα δώσουμε στο κοινό την ευκαιρία να ανακαλύψει το Hogwarts με έναν εντελώς νέο τρόπο", δήλωσε ο Casey Bloys, Πρόεδρος και CEO του HBO & Max Content, προσθέτοντας πως "ο Harry Porter είναι ένα πολιτιστικό φαινόμενο και είναι ξεκάθαρο πως υπάρχει τόση αγάπη και δίψα για τον κόσμο των μάγων".

Να σημειωθεί πως το πρώτο βιβλίο κυκλοφόρησε το 1997 και το τελευταίο βιβλίο της σειράς το 2007. Από τα 7 βιβλία, δημιουργήθηκαν 8 ταινίες που ακολούθησαν την πλοκή, οι οποίες ξεπέρασαν τα 7,7 δισεκατομμύρια σε έσοδα στο παγκόσμιο box office. Παράλληλα, το "Fantastic Beasts" που αποτελεί prequel σειρά ταινιών της ιστορίας του Harry Potter κέρδισε τους φαν του διάσημου κινηματογραφικού μάγου, ενώ το σχετικά πρόσφατο βιβλίο της Rowling "Ο Harry Potter και το καταραμένο παιδί" που αποτελεί συνέχεια της ιστορίας, ανέβηκε στο Broadway με μεγάλη επιτυχία. 

Αναμένουμε να δούμε ποιοι είναι εκείνοι που θα "γεμίσουν" τα παπούτσια της παρέας των μάγων, αφού θα είναι δύσκολο να βγάλουμε από το μυαλό μας την εικόνα των πρωταγωνιστών, Daniel Radcliffe, Emma Watson και Rupert Grint που υποδύθηκαν στη μεγάλη οθόνη για τόσα χρόνια τους βασικούς χαρακτήρες της ιστορίας. 

Διαβάστε Επίσης