Kinds of Kindness | Όσα ξέρουμε για τη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου

Πότε θα την δούμε και ποιοι πρωταγωνιστούν στο Kinds of Kindness;

Οι κινηματογραφόφιλοι συνεχίζουν να συρρέουν στις αίθουσες για να παρακολουθήσουν το Poor Things όσο οι συντελεστές του αποσπούν το ένα βραβείο μετά το άλλο. Ο Γιώργος Λάνθιμος δίνει το παρών στις τελετές απόνομής μαζί με τους πρωταγωνιστές του. Την ίδια ώρα όμως ετοιμάζει και τη νέα του ταινία με τίτλο Kings of Kindess. 

Νέα ταινία, παλιοί συνεργάτες

Ο Έλληνας σκηνοθέτης αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Αθήνα με αφορμή την πρεμιέρα του Poor Things ότι η νέα του κωμωδία βρίσκεται στο στάδιο του μοντάζ. Επίσης, αποκάλυψε ότι συνεργάζεται και πάλι για τη μουσική με τον Jerskin Fendrix. Αυτό σημαίνει ότι και στο Kinds of Kindness θα έχει πρωτότυπη μουσική.

Στο σενάριό της συναντάμε και πάλι τον Ευθύμη Φιλίππου με τον οποίο ο Γιώργος Λάνθιμος έχει συνεργαστεί και στα Ο θάνατος του ιερού ελαφιού, Κυνόδοντας, Άλπεις και Αστακός. 

Πέρα από τη δημιουργική ομάδα όμως ο Έλληνας σκηνοθέτης θα συνεργαστεί ξανά και με δύο ηθοποιούς, την Emma Stone και τον Willem Dafoe. Το καστ της νέας ταινίας συμπληρώνουν οι  Jesse Plemons, Margaret Qualley και Hong Chau.

Οι πρώτες πληροφορίες για το Kinds of Kindeness

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν το 2022 στη Νέα Ορλεάνη. Η πλοκή της ξετυλίγεται με τρεις διαφορετικές ιστορίες στις οποίες, όπς αποκάλυψε ο σκηνοθέτης στον Guardian, πρωταγωνιστούν τέσσερις ή πέντε ηθοποιοί. 

"Ήταν σχεδόν σαν να έκανα τρεις ταινίες, πραγματικά" δήλωσε. "Αλλά είναι υπέροχο να δουλεύω ξανά με την Emma. Είναι πολύ πιο εύκολο να έχεις κάποιον εκεί που σε εμπιστεύεται τόσο πολύ και τον οποίο εμπιστεύεσαι κι εσύ το ίδιο αρκετά".

Διαβάστε Επίσης