Οι ταινίες που έρχονται σήμερα στις αίθουσες

Οι κινηματογραφικές αφίξεις της Πέμπτης 21 Μαρτίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Michael Keaton, Cate Blanchett και Sydney Sweeney προσεχώς στις μαρκίζες των κινηματογράφων.

Το Χρέος του Εκτελεστή

Ο οσκαρικός Michael Keaton σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί σε ένα αγωνιώδες θρίλερ, στο οποίο υποδύεται έναν πληρωμένο δολοφόνο που ανακαλύπτει πως έχει άνια. Τότε, προτού τον εγκαταλείψει το μυαλό του, θα πρέπει να αναλάβει μια τελευταία αποστολή για να σώσει το γιό του.

Οι Άποικοι

Χιλιανό νεο-γουέστερν βραβευμένο στις Κάννες. Στη Χιλή του 19ου αιώνα, τρεις ιππείς προσλαμβάνονται από έναν πλούσιο γαιοκτήμονα για να καταγράψουν την περίμετρο της εκτεταμένης περιουσίας του. Σύντομα, όμως, αυτή η διοικητική αποστολή θα μετατραπεί σε ένα αιματοβαμμένο κυνήγι των ιθαγενών της περιοχής. Η επίσημη πρόταση της Χιλής στα 96α Όσκαρ.

Το Νέο Αγόρι

Η Cate Blanchett πρωταγωνιστεί σε αυστραλιανό υπαρξιακό δράμα. Ένα παιδί με ξεχωριστές δυνάμεις φτάνει μέσα στη νύχτα σε ένα οικοτροφείο για Αβορίγινες που διευθύνει ένα μοναστήρι, στην Αυστραλία της δεκαετίας του ‘40. Εκεί συναντά την αδελφή Αϊλίν, η οποία συστήνει το αγόρι στον πνευματικό κόσμο του χριστιανισμού, ωστόσο η πίστη της θα δοκιμαστεί όταν βρεθεί αντιμέτωπη με τις μοναδικές ικανότητες του παιδιού.

Δείτε περισσότερα στο athinorama.gr