Palm Royale | Θα επιστρέψει με δεύτερη σεζόν;

O Rocky Martin θα επέστρεφε μετά χαράς για νέο κύκλο του Palm Royale.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η κωμωδία Palm Roayale συνεχίζει να παίζεται στο Apple Tv. Παρόλο που υπολείπονται ακόμη τέσσερα επεισόδια για να ολοκληρωθεί η σεζόν, όπως με τις περισσότερες σειρές, οι θαυμαστές της αναρωτιούνται αν θα ακολουθήσει και νέος κύκλος.

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Laura Dern, μιλώντας στο Town & Country, ανέφερε τη φράση "πρώτη σεζόν" οδηγώντας πολλούς να πιστεύουν ότι θα ακολουθήσει και συνέχεια.

"Ξέρω με τον Mike White, όταν φτιάχναμε την ταινία Enlightened, αυτή ήταν πάντα μια υπέροχη ερώτηση για να κάνουμε: Πώς μπορεί κάτι να σταθεί μόνο του και να είναι κινηματογραφικό και αληθινό και έπειτα πώς μπορείς επίσης να ξεκινήσεις ξανά από την αρχή;" είπε για την πιθανότητα ενός δεύτερου κύκλου.

Κι άλλοι πρωταγωνιστές του Palm Royale δήλωσαν ότι θα ήθελαν να επιστρέψουν σε μία δεύτερη σεζόν. Ανάμεσά τους και ο Ricky Martin που υποδύεται τον Robert. "Θα μου άρεσε να είμαι στη δεύτερη σεζόν".

Η σειρά είναι μια χαλαρή εκδοχή του Mr. & Mrs. American Pie της Juliet McDaniel, που δεν έχει sequel. Ωστόσο, από τη στιγμή που η σειρά του Apple Tv διαφέρει από το μυθιστόρημα, υπάρχει πιθανότητα οι σεναριογράφοι να συνεχίσουν πηγαίνοντας την ιστορία σε διαφορετική κατεύθυνση.

Μέχρι στιγμής πάντως δεν υπάρχει επίσημη τοποθέτηση για το ενδεχόμενο μιας δεύτερης σεζόν.

Διαβάστε Επίσης