Ξεπερνώντας σε δυναμική κάθε δημοσιογραφικό κλισέ, ο Nobu Matsuhisa συγκαταλέγεται σε εκείνες τις προσωπικότητες του διεθνούς γαστρονομικού τερέν που δεν χρειάζονται περαιτέρω συστάσεις. Το όνομά του συνιστά συνώνυμο μίας ιαπωνικής κουζίνας που οραματίζεται το αύριο αντλώντας έμπνευση από το σήμερα. Μίας κουζίνας συντιθέμενης από άριστες πρώτες ύλες, πρωτοποριακές τεχνικές, καινοτόμες δημιουργίες που απολαμβάνονται καλύτερα με τη θέα της ελληνικής θάλασσας.
Τη φετινή χρονιά, δίνει ραντεβού με όσους αγαπούν να ευχαριστούν τον ουρανίσκο τους στην Πάρο και το Avant Mar, ένα ξενοδοχείο με καταγάλανη θέα στον απέραντο ορίζοντα μέσω της παραλίας Πιπέρι στη Νάουσα. Ο διακεκριμένος – και αγαπημένος αρκετών celebrities παγκοσμίως – σεφ θα βρίσκεται στην Πάρο από τις 10 έως τις 13 Ιουλίου – την καρδιά του καλοκαιριού – για το πρώτο Nobu Food Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Matsuhisa Paros.
Τοποθετημένο εντός του ειδυλλιακού Avant Mar, το Matsuhisha Paros ετοιμάζεται να ανοίξει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά τις πόρτες του στις 7 Ιουνίου. Συνδυάζοντας βασικές αρχές της σύγχρονης φιλοξενίας με τις γραμμές της παραδοσιακής κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, το "Avant Mar δεν είναι απλώς ένα ακόμα φανταστικό ξενοδοχείο στις Κυκλάδες, στην Ελλάδα", όπως υποστηρίζει η Γενική Διευθύντρια του, Άννα Ασημακοπούλου. "Το Avant Mar είναι ένα ξενοδοχείο που προσφέρει ασυνήθιστες εμπειρίες και αυθεντικές συνδέσεις με την κοσμοπολίτικη Νάουσα και την Πάρο. Δεν επιβάλλουμε στους επισκέπτες μας τι σημαίνει πολυτέλεια, αντιθέτως τους επιτρέπουμε να το ορίσουν μόνοι τους με τη ζεστή μας φιλοξενία και το εξαιρετικό service μας", συμπληρώνει.
Στο καταφύγιο της μίνιμαλ αισθητικής
Ξακουστό για την χαλάρωση που αβίαστα προσφέρει σε κάθε εκατοστό του DNA σου, το Avant Mar ξεχωρίζει για την ανεπιτήδευτη κομψότητά του, καθώς ενώνει την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική με μοντέρνες λεπτομέρειες από λευκό μάρμαρο και φυσικά χρώματα, δημιουργώντας μια φωτεινή ατμόσφαιρα χαλάρωσης και σύνδεσης με το φυσικό τοπίο του νησιού.
Στο σύμπαν της υψηλής γαστρονομίας
Πέρα από το Matsuhisa Paros που αποτελεί ορόσημο όχι μόνο για το ξενοδοχείο αλλά και για το κοσμοπολίτικο νησί των Κυκλάδων, το ξενοδοχείο διαθέτει το εστιατόριο Thymes, που λειτουργεί όλη μέρα, με πιάτα διαθέσιμα από το πρωί μέχρι το βράδυ, δίπλα στην πισίνα. Το μενού περιλαμβάνει νόστιμα εδέσματα, σαλάτες και δροσερά cocktails. Από την άλλη, στο ζαχαροπλαστείο Figs του ξενοδοχείου οι επισκέπτες θα γευτούν παραδοσιακά ελληνικά γλυκά, συνοδευόμενα από ελληνικό καφέ.
Χαλάρωση και ευεξία by the sea
Πλήρως εναρμονισμένο με το φυσικό περιβάλλον είναι και το wellness spa του ξενοδοχείου, το οποίο προσφέρει στους επισκέπτες στιγμές ευεξίας και αναζωογόνησης μέσα από μοναδικές θεραπείες, yoga και pilates.
Η γοητεία του νέου
Στις νέες αφίξεις του ξενοδοχείου ανήκει το Gin and Tonic Bar "The Bridge" το οποίο θα ανοίξει στα τέλη Μαΐου. Η ανεμπόδιστη θέα στα κρυστάλλινα νερά του Αιγαίου και η premium λίστα με τα cocktails υπόσχονται να συναρπάσουν τους επισκέπτες και να αποτελέσουν ένα μοναδικό bar destination στο νησί.