Η Diane Keaton ακολουθεί την KonMari μέθοδο στην ντουλάπα της

Η ηθοποιός μοιράστηκε την εκκαθάριση των ρούχων της στο Instagram

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Diane Keaton ακολουθεί την KonMari μέθοδο για να κάνει εκκαθάριση στην ντουλάπα της και το μοιράζεται στο Instagram. Ντυμένη στα μαύρα και φορώντας καπέλο και γάντια, η ταλαντούχα ηθοποιός κάνει εκκαθάριση στα ρούχα και τα αξεσουάρ της χωρίς να χάσει το χαρακτηριστικό στυλ της. Και όπως αφήνει να εννοηθεί, το να ακολουθείς την KonMari μέθοδο στα υπάρχοντά σου είναι αγχωτικό ακόμα και για μια βραβευμένη με Όσκαρ, ηθοποιό.

"Έχει περάσει αρκετός καιρός. Έχω πολλά ρούχα και πρέπει επιτέλους να τα αποχωριστώ. Και θα τα δώσω στο Goodwill γιατί αυτό είναι γελοίο" λέει η Keaton ένω στέκεται στον διάδρομο. Με caption "Diane By Design: Diane Goes To Goodwill” (αυτό είναι ένα HGTV show που θα θέλαμε να δούμε), η Keaton γράφει ότι μένει σε αυτό το σπίτι για τρία χρόνια και η ντουλάπα της είναι ασφυκτικά γεμάτη με ρούχα.

"Ήρθε η ώρα να ξεπεράσω τον εαυτό μου και να τα αφήσω να φύγουν. Δεν τα χρειάζομαι όλα αυτά" λέει στην κάμερα και ξεναγεί τους followers της στην ντουλάπα με τα αξεσουάρ. Η Keaton αρχίζει να βγάζει από τα συρτάρια ζώνες και jackets, σχολιάζοντας το καθένα από αυτά και αφήνοντάς τα στο πάτωμα. "Αυτή είναι πολλή δουλειά" λέει η ηθοποιός, σχολιάζοντας ότι πήγαινε αρκετά συχνά για ψώνια στο Goodwill με τη μητέρα της. Το σίγουρο είναι ότι με το πέρας της καραντίνας, οι vintage lovers θα τρέξουν να αναζητήσουν τους θησαυρούς της ηθοποιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ