Η Kylie Minogue λανσάρει το δικό της rosé

Πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Kylie Minogue λάνσαρε το δικό της κρασί, πάνω στην ώρα για το καλοκαίρι αλλά και τα γενέθλιά της. Το γαλλικό rosé έγινε σε συνεργασία με την Benchmark Drinks και δημιουργήθηκε με σταφύλια Carignan και Cabernet Sauvignon από τον γαλλικό νότο, μια περιοχή που φημίζεται για τις καινοτόμες ιδέες στην αμπελουργία.

"Έχω μεγάλο πάθος για το ροζέ και μου άρεσε πολύ να δουλεύω τα τελευταία δύο χρόνια στην ανάπτυξη των Kylie Minogue Wines", λέει η Minogue. "Σε συνεργασία με την εξαιρετική ομάδα της Benchmark Drinks, δημιουργήσαμε ένα ροζέ που πραγματικά ερωτεύτηκα, είναι φρέσκο, ελαφρύ και έχει το τέλειο ροζ χρώμα".

"Όμορφη, απαλή ροζ απόχρωση με λεπτά, δελεαστικά αρώματα από φρέσκα καλοκαιρινά μούρα και λευκά άνθη. Εκλεπτυσμένο και δροσιστικό στον ουρανίσκο με φρουτώδες, τραγανό φινίρισμα" είναι η περιγραφή του κρασιού που διατίθεται προς πώληση στα Tesco.

Η pop star είναι μία από τους πολλούς celebrities που έχουν ασχοληθεί με το κρασί. Το κτήμα Provençal του Brad Pitt και της Angelina Jolie έσπασε το ρεκόρ για το ροζέ κρασί τον Ιούνιο του 2019 μετά την πώληση του Muse de Miraval για 2,300 λίρες σε μια δημοπρασία με φιλανθρωπικό σκοπό. Οι Sarah Jessica Parker, Keira Knightley και Drew Barrymore είναι μερικά ακόμα από τα δυνατά ονόματα του Χόλιγουντ που δοκίμασαν την τύχη τους στην παραγωγή κρασιού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ