Στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου

Ο καταξιωμένος chef μοιράζεται τις καλύτερες συνταγές του στο νέο του κανάλι στο YouTube.

Ποιος δεν θα ήθελε να κρυφοκοιτάξει στην κουζίνα ενός επαγγελματία μάγειρα και να μάθει τα μυστικά του; Ειδικά όταν πρόκειται για τον Λευτέρη Λαζάρου, ενός ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή του στη μαγειρική και στην ανάδειξη της εκλεκτής πρώτης ύλης. 

Ο καταξιωμένος chef ανοίγει την πόρτα της κουζίνας του, πάντα χαρωπός και ευδιαθέτος, και ξεκινάει να μαγειρεύει "Με το μάτι γαρίδα", αρχής γενομένης από την Πέμπτη 12 Νοεμβρίου.

Ο chef βρίσκει έναν νέο, άμεσο τρόπο να επικοινωνεί με τους λάτρεις του καλού φαγητού, καθώς θα δείχνει συνταγές και θα μοιράζεται τις γνώσεις του μέσα από τις σελίδες του στο Facebook, το Ιnstagram και στο νέο του κανάλι στο YouTube. Η πρώτη συνταγή είναι "Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο".

Στην κουζίνα του Λευτέρη Λαζάρου
Μπαρμπούνια με πουρέ αβοκάντο και μπρόκολο

"Φίλες και φίλοι, από το καλοκαίρι ήδη, "μαγείρευα" ένα νέο τρόπο για να επικοινωνήσω μαζί σας. Αποφάσισα λοιπόν να σας δείξω τις συνταγές μου μέσα από τα social media & το youtube. Στόχος μου να ανταποκριθώ σε αυτό που μου έχετε ζητήσει-να μαγειρέψω για εσάς και να σας μεταδώσω τις γνώσεις μου. Βρισκόμαστε και πάλι σε απόσταση. Όμως, θα έρθουμε πιο κοντά, γιατί η αγάπη για τη μαγειρική, η φροντίδα για τους ανθρώπους κι ένα τραπέζι με ωραίες γεύσεις μας ενώνει. Είναι μια προσπάθεια που ξεκινήσαμε με τους συνεργάτες μου με αγάπη, μεράκι κι ελπίζω να σας κρατήσει καλή παρέα. Σας περιμένω να μαγειρέψουμε από 12 Νοεμβρίου "Με το μάτι γαρίδα", εγώ από την κουζίνα μου κι εσείς από το σπίτι σας. Καλή μας όρεξη!" είναι το μήνυμα του chef.