Brunch στο σπίτι από τη Μεγάλη Βρεταννία

Εμπνευσμένο από το διάσημο Weekends at Winter Garden, το μενού περιλαμβάνει μία εκλεκτή ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ένα νέο μενού για brunch, το οποίο μπορείτε να απολαύσετε στην άνεση του σπιτιού σας παρουσιάζουν ο Executive Chef του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, Αστέριος Κουστούδης με την ομάδα της κουζίνας και του ζαχαροπλαστείου, με επικεφαλής τον Pastry Chef Ευγένιο Βαρδακαστάνη. Εμπνευσμένο από το διάσημο Weekends at Winter Garden, το brunch έρχεται στον χώρο σας στο πλαίσιο της υπηρεσίας Let Us Do The Cooking, που εξακολουθεί να είναι διαθέσιμη καθημερινά.

Μια εξαιρετική ποικιλία από αλμυρά και γλυκά εδέσματα και χειροποίητα αρτοσκευάσματα, συνθέτουν μια κομψή γαστρονομική εμπειρία. Το μενού περιλαμβάνει φρεσκοψημένα κρουασάν, παραδοσιακό τσουρέκι αρωματισμένο με μαστίχα, ‘baton’ καραμελωμένης σφολιάτας συνοδευόμενα από φρέσκο βούτυρο, μέλι πεύκου και μαρμελάδα με φρούτα του δάσους. Η εμπειρία συνεχίζεται με μια παρουσίαση από καπνιστό σολομό και ‘balik’ με αβοκάντο και αυγό ορτυκιού, βασιλικό καβούρι και φύλλα πράσινης σαλάτας.

Brunch στο σπίτι από τη Μεγάλη Βρεταννία

Για κυρίως, θα γευτείτε ζυμαρικά ‘candele’ γεμιστά με σιγομαγειρεμένο μοσχάρι, μανιτάρια, χειμωνιάτικη τρούφα, γκρατινέ με γραβιέρα Κρήτης, καθώς επίσης και θαλασσινά -γαρίδες και χτένια- μαγειρεμένα με μαραθόριζα, σπανάκι και καπνιστό χέλι στη σχάρα.  Μια απολαυστική τάρτα αχλάδι με κρέμα αμυγδάλου, πραλίνα φουντουκιού και λεμόνι ολοκληρώνει με τον πιο γλυκό τρόπο το οικογενειακό σας brunch. Ανοίγοντας τα κουτιά θα αντικρίσετε ένα εξαιρετικό μενού τεσσάρων ατόμων με μοναδική παρουσίαση μέσα σε πυρίμαχες πορσελάνες και μια αυθεντική λευκή λινή πετσέτα με κεντημένο το οικόσημο του ιστορικού ξενοδοχείου, τα οποία έπειτα παραμένουν στη συλλογή σας. Για εκείνους που επιθυμούν να εμπλουτίσουν ακόμα περισσότερο τη γευστική τους εμπειρία, ο Chef προτείνει το Caviar & Champagne Brunch.

Παραγγελίες: Καθημερινά, 11.00-19.00 στο 210 33 30 748.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ