Eat & Drink Chic | Το Naif δημιούργησε το πιο νόστιμο food project

Τέσσερις διαφορετικές επιλογές σε pizza συνδυάζονται με τέσσερα μοναδικά κρασιά φυσικής οινοποίησης.

Μένοντας πιστό στο DNA του - ποιοτικό φαγητό και ενημερωμένη κάβα - το Naif δημιούργησε το πιο νόστιμο project. Όντας ένα από τα μαγαζιά που ήρθαν εξαρχής αντιμέτωπα με τις σαρωτικές αλλαγές που έφερε η πανδημία, το Naif κλήθηκε να επανεφεύρει αρκετές φορές τον εαυτό του, χωρίς να χάσει όμως την ταυτότητα και τη φιλοσοφία του. Στους μήνες που πέρασαν, κέρδισε φανατικό κοινό αναζητούσε ένα νέο, ανεπιτήδευτο στέκι με καλοφτιαγμένα ποτά (τα οποία πλέον έρχονται στο σπίτι σας εμφιαλωμένα), ψαγμένα κρασιά και εκλεκτές επιλογές φαγητού μέσα από μία μικρή, προσεγμένη λίστα.

Eat & Drink Chic | Το Naif δημιούργησε το πιο νόστιμο food project

Η pizza αποτέλεσε εξαρχής ένα από τα δυνατά "χαρτιά" του Naif. Το ίδιο και οι ετικέτες κρασιών. Και τώρα, καθώς καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε ένα ακόμα lockdown, το Naif έστησε το τέλειο food project, διευκολύνοντας τις επιλογές και τις αποφάσεις μας: συνδυάζει μία pizza και ένα μπουκάλι κρασί φροντίζοντας να δημιουργήσει το ιδανικό wine & food pairing.

Naif

"Ο βασικός κορμός του Naif στηρίζεται στον υπέροχο συνδυασμό pizza και κρασιού. Λίγα απλά, αγνά υλικά που δένουν τέλεια μεταξύ τους. Οπότε στήσαμε ένα μενού μέσα από το οποίο σάς δίνουμε την ευκαιρία να προμηθευτείτε ένα εξαιρετικό μπουκάλι κρασί σε τιμή κάβας και να το συνδυάσετε με μία λαχταριστή πίτσα. Στον κατάλογο υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές προτάσεις οι οποίες περιλαμβάνουν τέσσερις διαφορετικές επιλογές σε pizza συνδυασμένες με τέσσερα μοναδικά κρασιά, όλα φυσικής οινοποίησης" εξηγεί ο Πέτρος Ζήσου, ιδιοκτήτης του Naif.

naif wines

Pizza & Wine by Naif

Pizza Margarita + Τάτσης Νεγκόσκα Ροζέ Φιάλη 750ml 20e

Pizza Prosciutto + Sant'Or Αγιωργίτικο Κόκκινο Φιάλη 750ml 22e

Pizza Provolone + Βιδιανό Ενδοχώρα Λευκό Φιάλη 750ml 22e

Pizza Μανιτάρια + Σκλάβος Αλχυμικός Λευκός Φιάλη 750ml 22e


Naif, Λεοντίου 10, Νέος Κόσμος, τηλ. 21 0933 4946. Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας με takeaway ή μέσω wolt και e-food.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ