Αποκαλύφθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christian Louboutin

To Claridge’s Christmas Tree σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου.

Το ξενοδοχείο Claridge’s που βρίσκεται στο θρυλικό Mayfair αποκάλυψε το περίφημο χριστουγεννιάτικο δέντρο του, που σχεδιάστηκε από τον φίλο και επισκέπτη του, Christian Louboutin.  Γιορτάζοντας τη δέκατη επέτειό του, το Claridge’s Christmas Tree 2019 συνοδεύεται από το Loubi Express, ένα λαμπερό κόκκινο τρένο που έχει σταθμεύσει στο χιονισμένο λόμπι  του ξενοδοχείου και φέρνει μαγικά δώρα από το Παρίσι στο Λονδίνο. 

Αποκαλύφθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Christian Louboutin

Το Loubi Express που φέρει το signature κόκκινο χρώμα του Louboutin, προσθέτει για πρώτη φορά ένα εντυπωσιακό στοιχείο στην εορταστική εγκατάσταση, καθώς θα φιλοξενήσει ένα βαγόνι με τέσσερα τραπέζια και το δικό του γιορτινό μπαρ όπου θα προσφέρονται cocktails, σαμπάνια και ορεκτικά υπό τους ήχους κλασικής χριστουγεννιάτικης μουσικής. 

Το Claridge’s Christmas Tree είναι ένα παραδοσιακό δέντρο 5 μέτρων, διακοσμημένο με λαμπερά φωτάκια, χρυσές και κόκκινες μπάλες, gingerbread cookies σε σχήμα παπουτσιού και με ένα στέμμα από φύλλο χρυσού, στην κορυφή του. 

"Είναι τιμή να προσκαλούμαι να σχεδιάσω το Claridge’s Christmas Tree, το ξενοδοχείο είναι σαν δεύτερο σπίτι μου και χαίρομαι που θα φέρω ένα μικρό κομμάτι του Παρισιού σε ένα κτήριο ορόσημο του Λονδίνου" δήλωσε ο Louboutin.