Το παλάτι του Windsor στολίστηκε για τα Χριστούγεννα

Και δείχνει πιο γιορτινό από ποτέ.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασιλική οικογένεια προετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα με το παλάτι του Windsor Castle και το παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου να έχουν ήδη στολιστεί για τις γιορτές. 

Το παλάτι του Windsor στολίστηκε για τα Χριστούγεννα

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον στολισμό του παλατιού έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα με την Daily Mail να υποστηρίζει πως τα χριστουγεννιάτικα δέντρα της βασίλισσας καλλιεργούνται ειδικά για εκείνη στο Windsor Great Park

Living royal tree

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένα από τα έλατα, εκείνο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, εκεί που η Meghan και ο πρίγκιπας Harry έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση με τον μικρό Archie, δεν είναι αρκετά ψηλό, ώστε να φτάνει το ταβάνι, αλλά εξακολουθεί να είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το ίδιο εντυπωσιακά στολισμένη είναι και η τραπεζαρία του παλατιού. 

Living royal tree

Ενώ η βασιλική οικογένεια παραδοσιακά γιορτάζει τα Χριστούγεννα στο Sandringham Estate στο Norfolk, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex πρόκειται να περάσουν την εορταστική περίοδο με τη μητέρα της Meghan, Doria Ragland. Ένας εκπρόσωπος τους είπε "Έχοντας περάσει τα δύο τελευταία Χριστούγεννα στο Sandringham, αποφάσισαν να περάσουν τις γιορτές φέτος, σαν καινούρια οικογένεια, με τη μητέρα της δούκισσας, Doria Ragland".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ